KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ma hajnalban ismét rakéták zúdultak Kijevre – országos légiriadó

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Jelentős robbanásokról számolt be Kijevben Vitalij Klicskó polgármester, miután az orosz fegyveres erők ismét támadást indítottak az ukrán főváros stratégiailag kiemelt célpontjaira.

Az ukrán légvédelem is mozgásba lendült, aminek következtében lakóépületekbe csapódtak több helyen is a légvédelem munkájának eredményei. A támadások nyomán Kijevben öt kerület áram nélkül maradt. Országos légiriadót rendeltek el a hatóságok.

 

Az ukrán hivatalos közlések szerint körülbelül másfél tucat „Shahed” típusú drónt eresztettek Ukrajna fővárosára. Ezek után pedig több mint egy tucat Tu-95MS stratégiai bombázó indította el a Kh-101/Kh555Kh-55 cirkálórakétákat csoportokban és több hullámban.

Szintén ukrán jelentések szerint ezzel egyidőben több mint tíz MiG-31K repülőgép X-47M2 „Kinzhal” aeroballisztikus rakétát indított a fővárosra, amelyek közül az ukrán légvédelem megsemmisített több „Shahed” UAV-t és több mint 6 tucat X-101/X555X-55 rakétát, valamint egy tucat X-47M2 „Kinjal”-t – tehát az ukrán bejelentés szerint. Az innformációkat, a Kijev info osztott meg a Telegram csatornáján.

Az Oroszok az Igazság Oldalán Csoport az ukrán légvédelem hatékony munkáját mutatja be az alábbi videóban:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Kónya-ügy: Ne hallgattassék meg a másik fél..., még véletlenül sem!

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük