KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ma éjféltől az USA-ban a gondolatszabadság is megszűnt – Már nem elérhető a Parlel, az Amazon megszüntette a szolgáltatást

Mint ahogyan azt korábban is lehetett hallani több hírforrásból, az Amazon bejelentette, hogy lekapcsolja a Parlelt. A Parlel az az alternatív közösségi szolgáltatás, amelyik a véleménynyilvánítás szabadságát meghagyta, így lehetőséget teremtve azoknak, akik az arckép és a tw. felületekről kitiltva máshova nem mehettek gondolataikkal.

Ma éjféltől a Parlelnek helyet adó kiszolgáló, az Amazon megszüntette a szolgáltatást, így mindazok – javarészt konzervatív gondolkodásúak és általában Trump pártiak – , akik eddig ezen a játszótéren igyekeztek megosztani gondolataikat, ma reggel arra ébredhettek, hogy a rendszer nem működik. Fontos kihangsúlyozni, hogy nem a Parlel, mint közösségi oldal állt le, hanem az azt kiszolgáló, a deep state soraiba tartozó Amazon tette elérhetetlenné a közösségi oldalt.

A Parlel még 2018-ban indult el és használata egyre szélesebb körben terjedt el Egyesült Államokban. Egy kiváló ingyenes applikáció volt, melyet töröltek a Google Play Store-ból és az Apple-ből is.

A Parlel elleni nagy haragot az váltotta ki, hogy Donald Trump elnök ügyvédje Lin Wood, akinek hihetetlen mennyiségű követője volt, miután kizárták a Facebookról, majd a Twitterről is, a Parlelen folytatta tevékenységét. Lin Wood korábban kijelentette, hogy nyilvánosságra fogja hozna azokat a porno felvételeket, melyek Joe Biden fiáról kerültek a birtokába, valamint olyan dokumentumokat, amelyekből világosan kimutatható, hogy az elnöki székbe készülő korábbi alelnök Joe, mennyire terhelt korrupciós ügyekkel, és mennyire volt befolyásolható külföldi hatalmak, országok által a 2020-as elnökválasztás során.

Lin Wood többek között a következőket írta:

Az elkövetkező 10-14 napban megdöbbentő információkat fog megtudni számos kormánytisztviselőnkről és a gazdag elitről. A gyermekkereskedelem és a pedofília, mint világméretű járvány.
Ezek ki fognak hatni Joe Bidenre, Barack Obamára, John Roberts főbíróra, Hillary Clintonra, Nancy Pelosi, Mike Pence-re, Jeffrey Epsteinre, Bill Gatesre és még több ezer főt fog érinteni.

Láttam a bizonyítékokat. Meggyőző! Ez valóban a jó és a rossz közötti harc.

Over the next 10-14 days, you will learn shocking information about many of our government officials & wealthy elite. Child sex trafficking and pedophilia are the worldwide pandemic. Revelations will relate to Joe Biden, Barack Obama, Chief Justice John Roberts, Hillary Clinton, Nancy Pelosi, Mike Pence, Jeffrey Epstein, Bill Gates, and thousands more. I have seen the evidence. It is conclusive. This truly is the battle between good & evil.

— LLinWood linwood Sunday, January 10, 2021

 

Egy másik bejegyzésében így fogalmaz:

Nagyon sok bizonyíték támasztja alá a pedofíliával és a gyermekkereskedelemmel és gyermekek szexuális kizsákmányolásával kapcsolatos vádakat. A törvények tiltják a közösségi platformokon való közzétételt, így a bizonyítékokat csak a bíróságon lehet bemutatni és majd nyilvánosságra hozni.

A megfelelő időben és megfelelő csatornákon perdöntő bizonyítékok fognak megjelenni a választási csalások igazolására.

Talán a legmegdöbbentőbb történés Trump elnök intézkedései lesznek, melyek megszabadítják hazánkat az adósrabszolgaság státuszából.
Pénzügyi rendszerünk fiktív elszámolásokon és csalásokon alapszik.

Ideje a csődnek és az újrakezdésnek. Arany, ezüst, termőföld, ezeket a javakat újra birtokolnunk kell.

Ismét 1776 van. Bízz bennünk!

Lin Wood azzal is fenyegetett , hogy nyilvánosságra fogja hozni azokat a dokumentumokat melyben érintettek hollywoodi sztárok és  befolyásos politikusok, melyek bizonyítják szerepüket pedofil ügyekben. Itt olyan nevek is megemlítésre kerültek, mint Rod Rosenstein, Roberts főbíró vagy éppen Nancy Pelosi.

Idézetek: Vadhajtások, Twitter, Vkontakte

Ez is érdekelheti:  A titkosszolgálat is részese lehetett a Trump elleni merénylet-kísérletnek

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

Blokkolja a Bidenékről szóló híreket a közösségi média

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük