KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Liberáliséknak nagyon nem tetszik a Huxit Párt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Bejött a papírforma – Liberáliséknak nagyon nem tetszik a Huxit Párt

Haraszti Miklós ős-SZDSZ-es megmondóember – ahogy az nagyon is várható volt – elkezdte a riogatást és a lejáratást. A szélsőliberálisokra jellemző minden ma divatos sztereotípiát felvonultatta írásában, amelyben a Huxit Pártot és személyemet ostorozta.

Régóta tudjuk, hogy a kudarcot kudarcra halmozó balosok és liberálisok rögeszméje és úgymond felettes énje Orbán Viktor személye. Minden, ami nekik nem tetszik, azt csak Orbán Viktor találhatta ki, mindenki, akinek a baloldali és liberális dogmáktól eltérő gondolata, véleménye van a közéletben az csak Orbán Viktor „embere”, „csatlósa”, „bérence” lehet szerintük. Többek között ez a minden önálló tartalom-előállításra képtelen politika vezet az újabb és újabb Fidesz kétharmadokhoz, de ezt most hagyjuk.

A másik, ami nagyon szembetűnő volt Haraszti cikkében, az SZDSZ-re és egyáltalán a liberális értelmiségre hosszú idő óta jellemző arrogancia és lenézés. Minden nagyképű és lenéző fintorgás, erkölcsi magaslat mímelés nettó hiteltelen egy olyan ex-párt ex-politikusától, aki az SZDSZ-es pártigazolványát ugyan már leadta, azt a szellemiségét, amit a rendszerváltás utáni közélet egyik leginkább nemzetellenes alakulata képvisel azonban nem.

Könyvtárakat lehetne megtölteni az SZDSZ magyarság ellen elkövetett bűneivel. Egyszerre árulták el a rendszerváltás céljait és gondolatát és ágyaztak meg a kommunista utódpártok visszatérésének, valamint szabadították az országra a kontrollvesztett neoliberális gazdaságpolitikát. Amit pedig a szellemi életben követtek el, az már minden képzeletet felülmúló őrület. Emlékszünk még: ők vezették be azt a gyakorlatot, hogy minden nemzeti, konzervatív, vagy éppen antikommunista megnyilvánulást kirekesztőnek, szélsőjobboldalinak, újfasisztának tituláltak. Az SZDSZ legfőbb teljesítménye az volt, hogy hosszú éveken keresztül kitartóan nácizta az országot. Közben koalíciós partnerükkel együtt a csőd szélére sodorták a gazdaságunkat, Demszky Gábor pedig Európa egyik legalhanyagoltabb fővárosát csinálta Budapestből.

Ez is érdekelheti:  Levédia krónikása: Melyek az orosz fél tárgyalási feltételei?

Ráadásul hatalmas politikai rövidlátásra vall, hogy Haraszti egy percig sem gondolkozik el azon, miért is van Európa-szerte – így Magyarországon is – egyre növekvő tábora a kilépés gondolatának. Nem vesz tudomást arról, hogy a szélsőliberálisok és újbaloldaliak kizárólagos uralma alá került Európai Unió milyen mértékben távolodott el alapvető gondolatitól és célkitűzéseitől, hogy egyetlen krízis-helyzetre sem tudott ez az EU adekvát válaszokat adni, hogy Nyugat-Európát lassan megeszik a bevándorlók, hogy inkább gazdaságilag tönkretesznek és megfagyasztanak minket, de az USA által diktált „szankciókat” be kell tartani…. Napokig lehetne sorolni, és fogjuk is!

Le kellene már szállni a magas lóról, amin évtizedek óta ülnek!

Volner János

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük