KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lezuhant egy orosz repülőgép Afganisztánban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Lezuhant egy orosz repülőgép Afganisztán egyik hegyvidéki területén – erősítette meg a Roszavija orosz szövetségi légiközlekedési ügynökség.

A baleset vasárnap reggel történt az északkelet-afganisztáni Badahsán tartományban – közölte Zabihullah Amiri, a helyi információs és kulturális tárca vezetője a Tolo hírügynökséggel. Egy keresőcsapatot vezényeltek a térségbe – tette hozzá Amiri.

A Roszavija szerint a repülőgép egy Falcon 10 típusú vállalati repülőgép, amely egy orosz cég nevén van bejegyezve. A gép az indiai Gaya városából tartott Moszkvába Üzbegisztán fővárosán, Taskenten keresztül – közölték.

A Roszavija adatai szerint a fedélzeten a személyzet négy tagja és két utas tartózkodott.

A Falcon 10 a francia Dassault Aviation repülőgépgyártó cég egy korábbi, üzleti célokra fejlesztett repülőgépe. Az 1971 és 1989 között gyártották ezt a típust, de a másodlagos piacon továbbra is népszerű.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

  Kiemelt képen: A Falcon 10 business jet. © Wikipedia

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Kivonulnak az ukrán erők Avdejevkából

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük