A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Levette holnapi műsoráról az M1 Jelenczki István dokumentumfilmjét

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mint azt november 4-i ajánlónkban közöltük, az M1 holnap, azaz november 12-én 23:30-tól kezdi vetíteni Jelenczki István, az Igazság soha nem késő című dokumentumfilmjét. A 2. és 3. részeket pedig november 14-én és 19-én sugározzák.

A hír eddig volt igaz, ugyanis a tv újságok tanúságai szerint egészen más programmal rukkolnak ki holnap ugyanebben az időben a Magyar Televízió 1-es programjának szerkesztői.

Helyette mindhárom napon ugyanezekben az időpontokban II. Erzsébet uralkodásának évtizedeire emlékezik a szerkesztőség.

Akik Jelenczki István dokumentumfilmje miatt akartak ilyen késői óráig fennmaradni, azoknak azt ajánlhatjuk, hogy inkább aludják ki magukat, vagy vegyenek egy jó könyvet a kezükbe.

Tisztelettel ajánljuk például Wass Albert: Adjátok vissza a hegyeimet! című regényét.

Nemzeti InternetFigyelő

16 thoughts on “Levette holnapi műsoráról az M1 Jelenczki István dokumentumfilmjét

 1. Zárt körben megemlékezhetnének II. Erzsébetről, vagy a róluk írt Diana féle naplóról, de ez már nagyon unalmas és sértő. A Tóth Ilona-féle filmet is ott akadályozták, ahol tudták. Egy vigasztal, hogy az Igazság sohasem késő, bármikor kerül bemutatásra.
  Anna

  1. Szomorú vagyok a sok „besszarábiai” műsorváltoztatókra gondolva. Kinek használt ez a csere? Kitől, mitől féltek az illetők? Erre kérnék magyarázatot.
   Csilla

  2. Az előbbi telefonos érdeklődésemre az M1 közönségszolgálata azt válaszolta, hogy az elmaradt Jelenczki filmet , nézői kérésre, egy sokkal nézőbarátibb időpontban karácsony és Újév között fogják vetíteni.

   Kovács Béla

  1. De lehetne, csak az valami egy fertelmesen ordenáré másfélórás káromkodás lenne. Mert ezek a tetvek csak azt érdemelnének.

   Patmosz

 2. A cionista világhatalom és hazai kiszolgálói jól működtek megint,az itthoni politikai kalandorok mint hűséges vadászkutyák úgy engedelmeskednek a gazdiknak,az usraelieknek!!!!

  Kémeri Lajos

 3. Meglepődtem volna, ha bemutatásra kerülne Jelenczki István bármely dokumentum, filmje… azt sem a jelenlegi, sem az előző hatalmi percembereik nem hagynák…..ahhoz hiányzik egy fontos szerv, amelyet úgy hívnak : GERINC !!

  VASVÁRI LÁSZLÓ

  1. Pedig a Dunán már ment filmje,ami elég rázós volt! 🙂 Talán most is inkább a Dunának kéne leadnia,akkor talán nem maradna el.

   Éva

 4. Hát igen, jellemző, épp most néztem meg én is több helyen a műsorújságokat… pedig online megnéztem volna… Valakinek esetleg nincs meg?:):) Közkinccsé tehetné valamelyik online portálon, de még egy filmklubba is benne lennék (az volna legjobb), ha már így esett.:)

  Csonka Brigitta

 5. Ez a „hirtelen” müsorcsere várható volt, hiszen ABSZURDISZTÁNBAN vagyunk, ahol általában a farok csóválja a kutyát.

  Tabai Mirta

 6. A vetítés nagyon késői időpontra való tűzése is már felháborított, de az, hogy a cenzorok le is vetették számomra azt mutatja, hogy csak gengszter váltás volt. Tisztelt jó szándékú Fideszesek, ha ezek után sem lesz név szerinti felelős és a cenzor nem kerül páros lábbal kirúgásra és nagy nyilvánossággal pellengérre állítva, úgy ez az eset is azt erősíti, hogy a 2/3-ad vezetői nem azok akiknek látszani akarnak. És eszembe jut mit mondott Orbán Viktor – „Ne azt nézzék mit mondok, hanem, hogy mit csinálok.” Kíváncsian várom mit tesz ez ügyben, borítékolom, semmit.

 7. Dübörög a daráló!!Az agymosás ,elszívás, a munkaképes emberek külföldre taszítása minden eszközzel folyik. A világhódítók jól érzik itt magukat csak még mindig útjukban vagyunk.80 évemre vissza nézve elkeserítő a Magyarok helyzete a Kárpát hazában!!!Pénz szórás olyanokra akik egy-két kivételtől csak az alamizsnára (sgííre) várnak havonta 3x.Aki a Duna tv műsorpolitikájában bízik csalódni fog. Már azok is TENYÉRBŐL esznek.Kevés az a fórum ahol arról számolnak be ami igazi MAGYAR emberekről szól. Ez a letiltás is bizonyíték erre.

  Bereznay Imre

 8. A zsidó világhatalom kezei messzire elnyúlnak és képesek beavatkozni az MTV műsor politikájába is.

  Édes Erdély

 9. Fáj, hogy ilyen országban élek, ahol évtizedek múltán sem tudhatjuk meg az igazságot.Mikor fog tudatára ébredni ez a nép? Ha saját maga nem harcolja ki az igazát, cionista „barátaink” mindent elkövetnek, hogy ne is derüljön ki.Ez a M1 műsorpolitikája? Gyalázat, felháborító, és elgondolkodtató! Ez volt a várva várt rendszerváltás? Globális háttérhatalom irányítását akartuk? Talán a liberálisok és az MSZP. Ám tisztességes, nemzetét , történelmét ismerő magyar ember, mi nem így képzeltük a változást! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA. Tehát harcra fel, hogy megismerhessük az elferdített, meggyalázott történelmünket, az igazság tükrében. AZ IGAZSÁG SOHASEM KÉSŐ

  Végh Imre

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: