KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Levédia krónikása: A présember kulcsmondata

Présemberünk megint kitett magáért. Mondott egy kulcsmondatot: a Kínával való kereskedelmi kapcsolatainak fejlesztésekor Magyarország kevéssé törődik saját, illetve szövetségesei biztonságával.” Egyszerű lenne ellenvetni: ugyan mi köze hozzá? Ő az Egyesült Államok – egy másik ország NAGYKÖVETE. Mondom: nagykövete. Nem pedig kormányzója.

 Az újjáélesztett keresztény-nemzeti kurzus, a rá épülő tekintélyuralom ugyan nem az én világom. Mégsem cserélném föl a Puerto Rico-i demokráciával. Többek között azért sem, mert ott a Washingtonból kinevezett KORMÁNYZÓ irányítja az országot. Ott is van szegénység, munkanélküliség. Ott is vannak kilakoltatások. Ott is van elvándorlás. (Nálunk csak 1989 óta. 1989 és nem 2010 óta.)

De mi is ez az egész?

Van egy másik kulcsmondat. A vezető brit napilap egyik, a közelmúltban megjelent cikkének címében: “IDEJE ELTÁVOLÍTANI ORBÁN VIKTORT, PUTYIN BÁBJÁT AZ EURÓPAI UNIÓBAN”.

“Putyin bábja” az utóbbi időben két szörnyűséges bűnt is elkövetett.

Elment előbb Pekingbe. Ott is találkozott a főgonosszal, Oroszország elnökével. Majd utána elment Moszkvába, hogy újra találkozzon bábmesterével – tartótisztjével. Hiszen annak legelső, 2017. február 2-i budapesti villámlátogatása, az ez ellen szervezett “fütyülős tüntetés” óta tudjuk: “Orbán korrupt, FASISZTA diktatúrája az orosz titkosszolgálatok szuronyain nyugszik”.

Kínával való kapcsolatainak építése során tehát “Magyarország kevéssé törődik saját, illetve szövetségesei biztonságával.”

Ez, bizony, főbenjáró bűn.

Ezt szemléltetendő, előástak egy két évvel ezelőtti “ügyet”. Amikor az orosz titkosszolgálatok behatoltak a Külügyminisztérium informatikai rendszerébe. És mivel, az ötödik hadoszlop sajtója szerint Szijjártó Péter nem tett meg mindent ennek kapcsán, fontos titkokat játszott át az ellenségnek, és ezáltal elárulta NATO-szövetségeseinket.

Orbán Viktor megtette azt, amit senki más nagyszerű Uniónkban: közvetített Kijev és Moszkva között – elősegítendő a mielőbbi tűzszünetet. (Ezalatt mindenki más – a szlovák Robert Fico kivételével – a háború, a vele járó áldozatok elnyújtásával foglalkozik.)

Ez is érdekelheti:  Orosz csapatok lefoglalták az ukrán vegyifegyver-labort Donbasszban

Előbb tehát Kijevbe ment. Elmondta álláspontunkat, meghallgatta Zelenszkijét. Ezzel aztán elment Moszkvába, és továbbította azt Putyinnak.

Gondolná az ember, hogy Kijevben ezért hálásak lesznek. Hogyne, persze! Ahogy az ukránok hálásak szoktak lenni bármiért is. Mint valami bűnözőt, nyomban utána feketelistára tették. “Ukrajna ellenségeinek” “Mirotvorec” (“Béketeremtő”) elnevezésű feketelistájára. Megvádolva háborús bűncselekményekkel, az agresszió, a népirtás pártolásával.

Föltettem már többször a kérdést: MIT KERES AZ “EURÓPAI” SZERVEZETEKBEN EGY OLYAN ORSZÁG, AMELYIK NYILVÁNOS FEKETELISTÁKAT VEZET MÁS független, szuverén ORSZÁGOK VEZETŐ POLITIKUSAIRÓL? Amely listák így akár halállistákká is válhatnak. A brit sajtóból tudjuk, hogy Ukrajnában különleges osztagokat hoznak létre Ukrajna határokon kívül elő ellenségeinek likvidálására.

És így új értelmet kap a kulcsmondat: “IDEJE ELTÁVOLÍTANI ORBÁN VIKTORT, PUTYIN BÁBJÁT AZ EURÓPAI UNIÓBAN”.

Külügyminiszterünk egy másik feketelistán van rajta: “Muszkavezető – a Kreml ügynöke”. Akinek a “444” agresszív riportere a fejére is olvasta: elárulta szövetségeseinket. Véletlen egybeesés?

Véletlen egybeesés az, hogy az SZBU ukrán titkosszolgálat – elterjedt vélekedések szerint – a CIA ukrajnai fiókvállalkozása. És ekként vezet feketelistát miniszterelnökünkről és külügyminiszterünkről?

Véletlen egybeesés az, hogy a washingtoni NATO-csúcs előtt idejött a NATO főtitkára, megzsarolni Orbánt? Véletlenül mondta-e ugyanő: a NATO kész alkalmazni az 5. cikkelyt, ha a tagállamok kiberbiztonságát súlyos veszély fenyegeti? Ideértve a katonai segítséget is. Ha már egyszer külügyminisztere – aki ráadásul még “Muszkavezető – a Kreml ügynöke” is – ráereszti az oroszokat a NATO legféltettebb titkaira.

Rohamosztagosaik már meg is fenyegettek minket. Katonai támadással, innen folytatott utóvédharcaikkal, húszmillió ukrán menekülttel. Még gúnyolódtak is: hamarabb elfoglalják ők hazánkat, mintsem hogy a NATO a megsegítésünkről döntene.

Írta: Levédia krónikása

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete országa zászlajával a kezében a 29. Budapest Pride résztvevői között, az Andrássy úton 2024. június 22-én (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük