Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lengyel lap: Ukrajna már elvesztette ezt a háborút, csak elfelejtettek szólni nekik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ukrajna nem lesz képes elérni azt a célját, hogy kiszorítsa az orosz hadsereget a Krímről és Donbasszból – írja a Myśl Polska című lengyel lap, amely G. Fehér Péter, Magyar Hírlapban megjelent cikkéből idéz.

“Az ukrán célok irreálisak. Senki sem gondolhatja, hogy Oroszország bármilyen forgatókönyv szerint kivonul a Krímből és a “keleti folyosóból” a Donbasszal együtt” – írta az újságíró.

Hozzátette, hogy Ukrajna folyamatosan azt hangoztatja, hogy közel a győzelem, miközben a valóságban kritikus veszteségeket szenvednek. Oroszország viszont jó gazdasági helyzetben van, és képes saját maga finanszírozni a fronton lévő csapatait. Kijev kiadásait, beleértve a belső kiadásokat is, szinte teljes egészében a Nyugat finanszírozza.

A szerző azt is megjegyezte, hogy a fegyveres erőknél gondok vannak a lőszerrel, míg az orosz hadsereg a megerősített logisztikai és termelési rendszereknek köszönhetően gond nélkül kap új lőszert.

“Ha Ukrajna csak egy hétig nem kap lőszert a Nyugattól, a konfliktus véget érhet. És ez a pillanat előbb-utóbb el fog jönni, de nem a nyugati pénz hiánya miatt, hanem azért, mert már túl késő a NATO lőszergyártási kapacitását a többszörösére növelni. Ukrajna már elvesztette ezt a háborút, csak elfelejtettek szólni nekik” – zárta a szerző.

Az ukrajnai orosz különleges hadművelet hátterében az USA és NATO-szövetségesei több tízmilliárd dollár értékű fegyverekkel támogatják Kijevet. Moszkva a maga részéről többször kijelentette, hogy a nyugati fegyverszállítások csak meghosszabbítják a konfliktust, és hogy a fegyverszállítmányok az orosz hadsereg legitim célpontjává válnak.

Orosz Hírek

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: