KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lassan kiderülnek dolgok – Orbánt megtámadták, hogy beszélt a Kazah elnökkel

Nos ez kötelező volt, hiszen Magyarország meghívott tag a Türk Államok, vagyis a Hun utódállamok közösségében. Ezt a cseh parlament elnöke egy kis idióta nem értheti, meg is kapta a magáét Václav Klaus volt miniszterelnöktől, aki úgy tűnik az egyetlen normális ember maradt Csehországban, de Ő Önmagában is fölér az egész ostoba és alattomos liberális sleppel.

Ha a csehek le akarnak csúszni a liberalizmus katyvaszba, tegyék. És rántsák magukkal a pozsonyi okosokat is. DE MI EBBEN itt a Felvidéken NEM veszünk részt.

A Kazah eseményekről lassan kiderül, hogy a bedobott fegyveres csoportok iszlamista fegyveresek voltak, az ISIS féle társulat. Megpróbálják ezt Erdoganra fogni, csak hát mi érdeke lenne a török államfőnek fölforgatni a 300 milliós Türk közösséget?

Az ISIS története az, hogy ezt a terrorista csoportot az amerikai CIA képezte ki. A tervet bemutatták OBAMA akkori elnöknek is, aki nem hagyta jóvá. Mindenesetre ez már csak azért is érdekes, mert napjainkban éppen OBAMA fenyegetőzik, hogy Magyarországot el kell pusztítani, merthogy Trump „utódállam”. Nos ez erősen sántít, ugyanis Trump Reagan elnök hagyatékának folytatója volt. Reagan azonban leszerelte a Szovjetuniót és ezért merényletet követtek el ellene. Ezért őt a liberális baloldal a mai napig gyűlöli.

A liberálisoknak mellesleg minden megengedett. Merényletek, véres forradalmak, gyalázkodások, hazudozások szegélyezik az útjukat.

Obama ellenére azonban a CIA, amit senki nem ellenőriz, mégiscsak kiképezte és felfegyverezte az ISIS-t. Csakhogy a szíriai hadsereg ellenállt és nem tudták a háborút eldönteni, majd az oroszok beavatkoztak. Nem véletlen, hogy ISIS féle terrorista csoportokat vetettek be Kazahsztánban, mivel ott jelen van az iszlám. Ez derül ki az elfogott fegyveresekről. Akik a tüntetéseket véres lövöldözéssé alakították.

Az sem véletlen, hogy az oroszok beavatkoztak, hiszen éppen eleget tudnak ezekről a mesterségesen kirobbantott forradalmakról. Láttak eleget Szíriában és Ukrajnában, ahol a 2. világháborúban megalakult Bandera féle náci csoportok a hangadók. Az oroszoknál a cári birodalmi gondolkozás jellemző, ezt követte a szovjet rezsim is. És a mostani, nacionalista Oroszország. Így őket nehéz lesz megdönteni, de ez más kérdés.

Ez is érdekelheti:  Bayer: Mi a rossebért támadt volna meg Moszkva egy kijevi gyerekkórházat?

Vagyis az már tény, hogy a CIA képezett ki fegyveres csoportokat és azokat bevetették Kazahsztánban, hogy békés tüntetések véres háborúvá alakuljanak. A káoszban aztán élre törhet egy megosztó kormányzás, vagy a káoszt ki lehet terjeszteni.

A kazahok óriási haladást értek el. Van államuk és hatalmas gazdasági fejlődésen mennek át. A lakosság felszaporodott, 10-ről 20 millióra. De ez az egész térségre jellemző. Ilyenkor persze reformok kellenek, amiket óvatosan kell bevezetni. Ezt meg is kezdték. És ezt a CIA nem tűrheti, de még Obama, Biden és a liberális söpredék sem. Csak az létezhet, amit ők irányítanak. És ehhez szereznek alantas elemeket is bárhol a világon.

Obama fenyegetőzése arra utal, hogy valami fegyveres csoportot alighanem képezhetnek a magyarok ellen. Ha a liberális selejt Magyarországon kirobbantana valami hisztériát, képesek ezeket bevetni. A kérdés, hogy a lakosság melyik részéből szedhettek össze ehhez embereket. Ötletem lenne, kik járnak külföldre harci képzésekre. Inkább őket kellene megfigyelni, nem minket magyarokat.

A Biden Obama söpredék bármire képes, ugyanis egy év múlva Novemberben a teljes kongresszust elvesztik. Pelosi és társai kiöregedtek, ez a liberális söpredék kifelé megy a politikából, semmi esélyük nincs. Vagyis éppen ezért és addig is igen veszélyesek.

Ezt kellene megérteni Magyarországon és azt, hogy a magyar identitás, a magyarság egysége pedig egyáltalán nem lehet gyűlöletük célpontja.

Van aki erre fel van készülve? Mit tesz majd a rendőrség és a hadsereg, ha megpróbálják?
2006-ban a rendőrség a baloldalnak dolgozott és a bíróságok is. A hadsereget nem vetették be, bár ez tervben volt. Most majd elválik, ki az úr Hunniában. Provokációkra számíthatunk.

Hiszen ma Magyarországon magyarnak lenni, meglehetősen veszélyes. Ők, vagy a magyar érdekeket képviselő többség kerekedik felül? Persze jó kérdés, hogy mit kezdünk a lagymatag, ostoba anyaországiakkal.

Ez is érdekelheti:  Mi is történt valójában hétfőn Kijevben? - ukrán történész a Kijev elleni orosz támadásról

GGy.

Kiemelt kép: Kazah rendfenntartók Almati utcáin. © SzputnyikNemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük