KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Külügyi szóvivő: Kemény hangvételű beszélgetés zajlott az Egyesült Államok, Kanada és Nagy-Britannia nagyköveteivel

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kemény hangnemben zajlott a külügyminisztériumban az amerikai, brit és kanadai nagykövetekkel folytatott beszélgetés – közölte Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője.

Bekérették az orosz külügyminisztériumba az amerikai, a brit és a kanadai nagykövetet

„Tegnap behívtuk őket a külügyminisztériumba és kemény hangnemben, mindenféle finomkodás nélkül, mindent elmagyaráztunk nekik. Nem fogtuk vissza magunkat”

– idézte őt a RIA Novosztyi.

Az amerikai, a brit és a kanadai nagykövetet az orosz belügyekbe való durva beavatkozás” és a diplomáciai státusznak nem megfelelő tevékenység miatt idézték be az orosz külügyminisztériumba „

Deborah Bronnert, a moszkvai brit nagykövetet Vlagyimir Kara-Murza* elítélését követő bíróság előtti megjelenése kapcsán tiltakoztak az orosz külügyminisztériumnál. (Vlagyimir Kara-Murzat az orosz igazságügyi minisztérium 2022.04.22-i határozatával, mint külföldi ügynököt vette nyilvántartásba.

Az orosz külügyminisztérium tiltakozott az amerikai nagykövetnél a Vlagyimir Kara-Murza publicistát támogató kijelentések miatt.

Az orosz külügyminisztérium figyelmeztetett, hogy a diplomáciai kapcsolatokról szóló bécsi egyezményt megsértő és státuszukkal visszaélő moszkvai amerikai nagykövetségi tisztviselőket kiutasítják az országból.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Maria Zaharova orosz külügyi szóvivő / © Az Orosz Föderáció Külügyminisztériumának sajtószolgálata

One thought on “Külügyi szóvivő: Kemény hangvételű beszélgetés zajlott az Egyesült Államok, Kanada és Nagy-Britannia nagyköveteivel

  1. Már előbb kellett volna.
    Tudomásul kéne venni az oroszoknak, hogy az ellenség az ellenség.
    Már pedig ez a három(3) ország az.
    Van még több is, de ezek a hangadók. Ezek a karmesterek a mostani ukrán orosz háborúban.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: