KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kreml: Súlyos következményei lesznek, ha az amerikai fegyvereket az ukránok orosz területek ellen vetik be

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Dmitrij Peszkov orosz kormányszóvivő kijelentette: rendkívül kedvezőtlen következményei lesznek annak, ha az USA által Ukrajnába küldött fegyvereket orosz területek ellen vetik be.

Peszkov újságíróknak nyilatkozott az Ukrajnának küldött amerikai fegyverszállítmányról.

„Továbbra is a legmodernebb fegyverekkel látják el Ukrajnát. Ha ezeket a fegyvereket esetleg a mi földjeink ellen vetnék be, annak kétségtelenül nem kívánt és rendkívül kellemetlen következményei lesznek. Ez nagymértékben, és rossz irányba változtatja meg az eseményeket”

– mondta.

Azt is hangsúlyozta, hogy az Oroszország által indított „különleges katonai művelet paramétereit” nem fogja megváltoztatni az, hogy Ukrajnát folyamatosan egyre modernebb fegyverekkel látják el.

Peszkov kiemelte, hogy Oroszország minden körülmények között eléri célját, és a fegyverszállítmányok csak Ukrajnának okoznak majd még több veszteséget.

Rámutatott, hogy megfelelő körülményeket kell létrehozni ahhoz, hogy Ukrajnában az úgynevezett „Donyecki és Luhanszki Köztársaság”, illetve Herszon és Zaporozsje régiókban népszavazást tartsanak az Oroszországhoz való csatlakozásról:

„A Kreml nem dönthet a népszavazásról. Több tucatszor elmondtuk, hogy az ezeken a földeken élő embereknek saját maguknak kell dönteniük saját sorsukról. Először is, a döntést nekik kell meghozniuk, másodszor pedig ehhez mindenképpen meg kell teremteni a megfelelő feltételeket”

– mondta.

Peszkov hozzátette, hogy háborús körülmények között szó sem lehet népszavazásról.

 

Kiemelt kép: Dmitrij Peszkov orosz kormányszóvivő

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Orbán újabb engedménye: Svédország NATO-tagsága

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük