KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kormányváltásra kiképzett ifjúbolsevik influenszerszektát indított a Dobrev-Gyurcsány tandem

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Előjött a DK újabb szuperfegyvere, a régi KISZ mintájára létrehozott, hasonló mélységekben dagonyázó Hétköznapi Hősök nevű formáció. Ami a legviccesebb az egészben, hogy a Trockij-tekintetű kisdékás Szuhai Botond igen keményen megmondta az indulásukkal kapcsolatban, hogy “elegük van, hogy hülyének nézik az egész országot”, melyet a DK-szektán kívül mindenki önvallomásként kezelt. Mondta ezt azután, hogy a Gyurcsány-házaspár többek között azzal eteti a magyarokat, hogy az elévült büntetések után sem szabadna politikai pályán maradni, miközben nekik 2006-ból papírjuk van ilyenről magán- és közokirat-hamisítás, valamint adócsalás miatt. De ez csak a jéghegy csúcsa, most nézzük, a Hétköznapi Hősöket, akik érdemes inkább úgy elképzelni, mint a lebutított, XXI. századi Lenin-fiúkat és lányokat.

Fontos dolog a személyi kultusz, ezt Leninnél és Sztálinnál is tapasztaltuk, de XXI. századi követőik is igyekeztek újracsomagolni ezt a szép eszményt, amit egyes önkormányzatokban szinte tökélyre fejlesztettek a kerületi lapok ragadós nyáladzásával. Másokat propagandistának nevezni, majd csontig nyalni saját magukat sok pénzért a pártlappá silányított kerületi újságban ugyanis baloldali körökben egyáltalán nem visszatetsző. De ez még semmi. A DK, aki egyébként a legeurópaibb párt, most továbblépett. Elég a sima öntömjénezésből, csináltak egy olyan kis csapatot, melyre kezdésként Szamuely és Kun Béla is büszke érdeklődve figyelhetne fel. Ők a Hétköznapi Hősök. A népi demokrácia nagy barátai már a névvel is csaltak, hiszen a minden napos kemény munkát megtestesítő zsargon mindenki másra jobban illik, mint Gyurcsányék ifjú agymosottjaihoz.

Ami nagyon fontos, hogy a kis gyurcsányisták szerint ők vezetnek majd a kormányváltáshoz, ez pedig újabb párhuzam a magabiztos, ám a társadalom többségének körében kifejezetten ellenszenves tanácsköztársaságiakkal. A bolsevik gondolkodásmódban sosem az a lényeg, hogy megszerezd az emberek többségének szimpátiáját, egyszerűen csak a hatalmat kell megragadni, bármi áron. Korábban ez több mint százmillió halottat eredményezett, a nagy egyenlőség és világbéke mégsem jött el, de az utódok nem adják fel, akik ilyen és ehhez hasonló hitvallásokkal bódítanák a magyar embereket:

baloldali és európai értékeket valló ellenzékiek vagyunk, akiknek elegük van már abból, hogy a közpénzből meggazdagodott hatalmasoknak áll a világ.

Igen, ezt már ismerjük. Elő a mézesmadzaggal, és ami a igen fontos, hogy a legegyszerűbb mások pénzével gazdálkodni, újra elosztani, és erre a nemes tettre másokat is buzdítani. Ezt hívják kommunizmusnak, a Hétköznapi Hősök pedig a logójukban megjelenő ötágú csillaggal biztosítanak minket arról, hogy a múltat végképp nem lehet eltörölni. A vörös színeket kékre festették, ököl a levegőbe és már készen is vagyunk.

Ez is érdekelheti:  Foci EB: Többezer magyar szurkoló érkezett együtt vonulva a stuttgarti stadionhoz (videó)
Ugye nincs semmilyen áthallás? A kis bolsevikok logója mindent elmond a csapatról

Figyelemre méltó az is, hogy a Hétköznapi Bolsevikok Hősök, egy az egyben visszamondják Dobrevék ótvaros hazugságait, még a hangsúlyra is ügyelnek, jobb is, ha ezt teszik, különben a legeurópaibb népi demokraták sarokba térdepeltetik a renitenst.

Ez csak egyetlen példa az eszméletlen ostobaságra, az uszításra, ahol a Dobrev Klára és Kálmán Olga által tartott sajtótájékoztatónak nevezett hőbörgésen elhangzott orbitális hazugságokat egy az egyben kimondatják az ifjú Dobrevjugendekkel. Bűncselekményként aposztrofálják a semmit, bizonyítékot mondanak a zsebszerződések és Sulyok Tamás köztársasági elnök kapcsolatára, miközben semmi ilyesmi nincs. Saját, igencsak létező bűneik természetesen most sem kerülnek elő. Igyekeznek azért érzékenyítő videókat is kitenni a közel 500 fős követőtábornak az emberközeliség bizonyításaként, de a semmitmondó, makogó böffenetek láthatóan keveseket érdekelnek. Ez azonban nem baj, 500 fővel már forradalmat is lehet csinálni, a többiek meg majd vagy belátják, hogy mi a bolsevik igazság, vagy ha nem, ahhoz is megvannak a megfelelő módszereik.

Érdekes arra is kitérni, hogy az állandóan fölösleges propagandát, kommunikációra elfolyó pénzeket emlegető Gyurcsányék most is saját magukat köpték szembe, hiszen láthatóan elképesztően fontos nekik a régi szocialista médiafölény visszaszerzése bármi áron. Nekik a kiegyensúlyozott média azt jelenti, hogy legalább 90-10 százalékban uralják a teret, egyéb eredmények csupán fasiszta diktatúrát jelenthetnek. Ezért erősítenek mindig valami új ötlettel, közben visszasírják a baloldal által teljesen leuralt médiát, a régi reflexek és ötletek pedig most sem fogytak el. A hétköznapi hősök terminológiájának ellopása, összemosása valami igazán rémisztő dologgal a következő önjellemzésből is kiderül:

Hétköznapi emberekként a saját bőrünkön érezzük, hogy a tudás, a tehetség és a szorgalom ma már nem érték, tisztességes munkával pedig nem lehet előbbre jutni. Úgy gondoljuk, hogy ebben csak a kormányváltás és egy baloldali fordulat hozhat változást.

Tényként nyilvánítanak ki olyasmit, amivel a magyar emberek többsége láthatóan és bizonyíthatóan nem ért egyet. A letaglózó hazugság azonban csak ezt követően érkezik:

Ez is érdekelheti:  Nézőpont: Orbán Viktor óriási felhatalmazással vehet részt az EU-csúcson

A Hétköznapi Hősök egy alulról szerveződő, elsősorban az online térben kiteljesedő mozgalom, amelyet olyan emberek alapítottak, akik nem várnak ölbe tett kézzel a kormányváltásra, hanem tesznek érte a saját mindennapjaikban.

Olyan alulról szerveződő csapat ez tehát, akik Dobrev-szócsőként már a legelején elbaltázzák annak a minimális lehetőségét is, hogy bárki komolyan vegye őket a szektás DK-s törzsmunkásőrökön kívül. Újabb határkő ez abban a szélmalomharcban, amit az Apró-Dobrev-Gyurcsány-klán folytat a magyar nemzet ellen. Sosem adják fel, sosem pihennek meg, ezért a nemzeti oldal sem veheti őket sosem félvállról. A Dobrev-katonák most már demokratikus lendületben várják a parancsokat, hazugsággyár újratöltve, agymosási program beállítva, jöhetnek a választások.

Szabó Gergő – Pesti Srácok

Kiemelt képen: Dobrev Klára és rajongói / Fotó: MTI

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Kormányváltásra kiképzett ifjúbolsevik influenszerszektát indított a Dobrev-Gyurcsány tandem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük