BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kordonok az OVB utcájában…

Már kora reggel tudhatták, hogy az OVB csalásra készül, hiszen lezárták a Mérleg utcát. Csodálkoztam is, hiszen választások alkalmával ilyenre, Magyarországon a történelem során még nem volt példa. Most erre is van, hiszen a kommunista disznók még veszteni sem tudnak tisztességesen. A törvényszegés a vérükben van, hiszen az anyatejjel szopták, s ennek köszönhető, hogy nekik a 19 óráig tartó választás sem szent. Ha kell, a fizetett kommunista szavazók este hét után is odamehetnek és leadhatják voksukat. A törvény a választási irodák 19 órai bezárását írja elő, hiszen ez nem SZTK, ahol sorszámot osztogatnak.

A kordonok tehát nem véletlenek az OVB patkányfészke körül. Remélhetőleg a Jobbik rendfenntartói megjelennek a sorban álló szavazni akaró tisztes állampolgároknál, s elmagyarázzák nekik, hogy a kékcédulás ügy már régen volt, és nem jön vissza. És aki most csalni akar, annak…  A kommunista még veszteni sem tud tisztességesen. A nemzeti érzésű magyar pedig elmagyarázza neki, hogy mi a tisztesség… legalábbis remélem! Egyben javaslom a fővárosi önkormányzatnak: a Mérleg utca neve ezután legyen Patkányok utcája…

Stoffán György

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük