Bajuszkirály megbukott, Sipánka acsarkodik!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az MDF volt az egyik párt, aki abszolut idiótának nézte a népet. Hogyan gondolhatta azt herényi Herényi, és kalapos Ibolyka, hogy a kókadt SZDSZ-szel és bajuszkirállyal összefogva sikeres lesz?

Makay úrral, és hasonszőrű kalandorokkal akartak a felszínen maradni?

De máris támad Sipánka, a Maszop elnöke! A mocsok merészel és képes „kubatov szavazókról” ugatni, amikor éppen az ő szemeteik csinálták a választási csalást!

Mivel az LMP (Centrum-Kóka) bejutott, a FIDESZ-nek nem sok választása maradt! Vagy nagykoalíciót hoz össze a Maszopal (de akkor ott lesz az LMP, s így már baj van!), viszont akkor a hanyatlás kora vár rá, vagy KÉNYTELEN lesz a JOBBIK-kal összefogni! Úgy viszont abszolut többséggel (kétharmaddal) tud kormányozni!

Nagy a dilemma! Leértékelték a disznóhúst!

Czakó István

0 thoughts on “Bajuszkirály megbukott, Sipánka acsarkodik!

 1. Orbán sorsa is rövidesen a bukás lesz, mert a nemzet most már megtudhatja, hogy a Jobbik programja az egyedüli kivezető út. A Fidesz további károkozását élőben nézhetjük, de azt is, hogy milyen nemzeti radikális tettei lesznek továbbra is a Jobbiknak. A Fidesszel marad a kerék a kátyúban, de már ott vagyunk mi is, Jobbikosok, és előbb-utóbb leverjük a bakról.

  1. Most kezdjük előlről 1989-et. az egykori kerekasztal-paktumosokkal.
   Az LMP/SZDSZ is megmaradt, az MSZ(M)P is, a Fidesz is. KImaradtak a Kisgazdák és a még nem elfideszesedett KDNP
   A szétvert egykori MDF „borzalmas tagsága” a Jobbikba folytatja avval a különbséggel, hogy most nem kormányból, hanem ellenzékből.
   Csak sikerült a gyarmatosítóknak megragadni a totális hatalmat.
   20 éven át sikertelenül dolgoztak rajta. És örömük még most sem lehet teljes, hiszen a Jobbik, -reményein szerint- igen kemény elenzékük lesz, nem olyan látszatellenzék, mint a paktumos Fidesz volt mostanáig.

 2. Minden igaz könnycsepp, ima, tett, gondolat kegyelmet érlel a maga idejében. Talán nem is sokára!!!
  Isten, aki megadta nekünk a szebb jövő lehetőségét, tovább lát mint mi.
  Ha az idő eljön a Jobbik kormányra kerül elsöprő támogatottsággal. Nem hiszem, hogy 4 évet kell várnunk.
  Az árulóknak viszont még le kell lepleződniük. Saját maguk fogják ezt megtenni! Úgy lesz igazán minden kétség kizárva.
  Bizzunk, a Bölcsesség Urában!

 3. Ha Eger vár védői tízezren lettek volna, elvesztettük volna a csatát!
  A SZEBB JÖVŐ ELKEZDŐDÖTT!
  Holnaptól, munkára fel! Most kezdődik az igazi harc. Talpra fel!
  MINŐSÉG, a többi nem számít!
  Köszönet minden Jobbik szavazónak! KITARTÁS!

 4. Örvendjetek, van új lenini út! Olyan viszi a zászlót, ki nem szereti, a” vágott farkincát” ha már nem neki áll a zászlórúd!

 5. Ibolyka oda vitte pártját, ahová való, való Bokros teendőivel, Herényi eszével (szó szerint!) be Csapody (Antall „nagy formátumú ) szürke marha sógorkája! dumája nem jött be, ennyi!

 6. Magyarország a Magyaroké!!
  Ezután fog kiderülni,hogy a Fidesz mennyire „nemzeti”,mert ezt a választás előtt OV.hangsúlyozta,csak azt nem tette hozzá,hogy melyik nemzeté!!Ez a nép és nem nemzet megérdemli,hogy a gondolkodás nélküli választás miatt visszajutottunk a „kerekasztalhoz” és 1990-hez.Megint győzött a tudatlanság,és a megvezetés.De a remény vész el utoljára,ezért ahol még nem biztos a választási eredmény,ott el kell menni,és a Jobbikra szavazni,mert sok múlik azon,hogy mennyi képviselője lesz a parlamentben.Ne legyünk restek,és ha úgy döntöttük,hogy választunk,tegyünk pontot a végére és a valóban nemzetben gondolkodó pártra tegyük a keresztet.
  Gúnyos köszönetem azoknak,akik a „nem lesz választás” cimszóval nem mentek el és magára hagyták a szivében is Magyarokat.
  Gratulálok!I
  Igen Ti is „megcsináltátok”,ahogy a vörös maszop,ezért nem sikerült eltörölni őket,és még mindig ott lehetnek,és „teszik a dolgukat” az ország teljes kiárúsitását.,mostmár a narancs vezetésével.
  Csöbörből-vödörbe! Éljen az arrogancia,ahogy Pokorni úr tette egy választópolgár kirúgásával(olvasható a Kurucon) ,de ebbe a sorba lehet besorolni Meggyes Tamás Esztergom polgármesterét is!
  Ez kell nekünk?Mert nekem biztosan nem,és nagyon remélem sokaknak nem.
  Ha a Fidesz 2/3-a meglesz akkor derül majd ki hogy melyik nemzetet is képviselik valójában.
  Ne legyen nekem igazam,de azért van az agyam,hogy gondolkodásra birjam.A szadesz ugyan megszünt,de van helyette lmp,ami nem más mint a szadesz,sikerült itt is megvezetni a választópolgárt.
  Én ettől függetlenül bizom a Szebb Jövő-ben!!!!

 7. Nyílt levelet még az interneten is, illik aláírni.
  Csak, hát az illető annyira „Nagy SZERÉNYSÉGGEL, ÖNMÉRSÉKLETTEL, és ALÁZATTAL” rendelkezik, hogy ezt nem akarta felvállalni.
  Azért persze talált olyan oldalt, ami Őt viszont felvállalta.
  Szánalmas! Kedves Névtelen, Vona Gábornak Te a saruszíját sem vagy méltó megoldani.
  http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=58916

 8. évaanyu, sajnos erős a gyanúm, hogy nem volt ez tiszta választás, azért 64,38% megjelent, nem hiszem hogy csak ennyi lett volna a jobbikra adott szavazatok száma

 9. Lehet itt Még Palesztína 7%.Szégyen.Vörösök,egyszerűen nem tudom megemészteni,hogy hazánkban ENNYI agyhalott van.HIHETETLEN!!A HAZA fogalma ezeknek semmit nem jelent,Kádárt jobban szeretik mint MAGYAROSZÁGOT.Ezek nekem NEM a honfitársaim,ellenségeim.

 10. Elnézést,de azt kell mondanom egyszerűen hányingerem van ettől a közel 1 millió Kádár nyugdíjastól,undorodom tőlük.Nem tudom elfogadni,hogy ezek az agyhalottak itt élnek és döntenek bután imádott vörös pártjuk utasítására hazám és családom sorsa felett is még mindig!!Ez egy igazi SÖPREDÉK.

 11. Egyszerűen nem tudom értelmezni a bejegyzés második részét. „Mivel az LMP (Centrum-Kóka) bejutott, a FIDESZ-nek nem sok választása maradt! Vagy nagykoalíciót hoz össze a Maszopal (de akkor ott lesz az LMP, s így már baj van!), viszont akkor a hanyatlás kora vár rá, vagy KÉNYTELEN lesz a JOBBIK-kal összefogni! Úgy viszont abszolut többséggel (kétharmaddal) tud kormányozni!”
  Nem tudom, mihez volna szükség a vázolt összefogásokra. Jelen állás szerint a Fidesznek önállóan (a KDNP-vel) meglesz a 2/3-a a parlamentben, ezt csak valami váratlan dolog akadályozhatná meg. (ehhez legalább 8-10 egyéni körzet elvesztésére volna szükség, de 3-4 olyan körzet van csak, ahol erre minimális esély látszik) Felhívom a szerző figyelmét arra, hogy a Fidesz abszolút többsége már megvan, 206 mandátum ui. több mint az összes képviselő fele. Amire ő gondol, az a minősített többség, ami a legtöbb szavazásnál a képviselők 2/3-át jelenti. Csak hogy fogalmazzunk precízen…

  1. Igaza van! Tényleg a minősített többségre gondoltam, hiszen anélkül nem igazán hiteles egyik kormányzó erő sem manapság. Lejárt az egyszerű többségi terror ideje. Vagy valakik tényleg döntő, a társadalom nagytöbbségének bizalmát élvezik, vagy csak hatalom-éhes akarnokok.
   Ami a bizonyos és állítólag két hét múlva biztos kétharmadot illeti, nem illik előre inni a medve bőrére!
   Czakó István

 12. Egyetlenegy picinyke probléma van csak ,(és megnyilvánulásaikban,médiahálózatukban,és minden lehetséges módon kinyilvánitva ) a Fidesz ellenségnek tekinti a Jobbikot,és a majd 900 ezer embert,akik rájuk szavaztak!!!!!Olyan mérhetetlenül ocsmány,lejárató hadjáratot folytattak a Jobbik ellen,mintha a Jobbik lett volna a „patásördög”.A Fidesz egy „kisgömböc párt” és aki nem veti alá magát annak,amit ők megmondanak,az ellenség.A tények bizonyitják,hogy aki nem hódolt be az egy a zászlónak, azt „ledarálták”.Nincs kétségem,hogy meg lesz a 2/3,és abban sem kételkedem,hogy lesz „segitsége” az lmp által.Csak egyet nem tudok,mit is akar a párt kormányrakerülése után tenni azokkal az emberekkel,akiket kultúrálatlan bunkó,gondolkodásra képtelen,képzetlen,”proli”-nak nevezett,(én „csak” 2 diplomával rendelkezem,de a környezetmben is magasan kvalifikált emberek a Jobbikot választották!!) és akik,-mivel gondolkodásra használják az agyukat- a radikális változtatásban és valóban a magyar nemzetben ,és annak megmaradásában biznak,és nem hiszik el a „meséket”,most akkor jön a „pofozkodás”,mert úgy rendelte meg a „gazda”.Ha a Jobbik -és nagyon bizom benne!!!-nem hódol be a Fidesznek,és bebizonyitja a parlamentben,hogy lehet képviselni mutyi,és összefonódások,korrupciók nélkül a saját országának parlamentjében egyenes derékkal,és megvesztegethetetlenül következetesen ennek a hazának a gazdáit „szolgaként”, a Magyar Népet,akkor majd jön Pintér( a tisztamúltú,és tisztaszemű maffiavezér) és „demokratikusan” letörli a föld felszinéről azt,aki „nem lép egyszerre”? Mert azt már tudhatjuk,hogy rendőrőrsöket állitanak fel 2 napon belül,és 2 héten belül „rendet tesznek” ,mert meg van rá a pénz (mert minden a mammonról szól!),-legalábbis OV.ezt nyilatkozta!!!!,nos ez az ami már most mese,pedig még nincs kezében a „gyeplő”.
  Én megfogadtam,hogy minden nyilatkozatát elteszem,és várok a „többi iskolázatlan bunkóval együtt”és aggódom a Hazámért!!!
  Most hallom a Lánchid Rádióban : nem sértett törvényt a Fidesz a kubatovféle adatgyűjtés alapján,mert nem bizonyitott hogy meg is tette az adatgyűjtés.Ha-ha-ha!!már kezdődik!!!! Nem, nem,mert a Fidesz egy hófehér tisztaságú párt!!! Csak azt tudnám hogyan emlékeznek még most is a telefonomra,a lakáscimemre,a nevemre,( 2006-iig mindig őket választottam,és semmilyen pártnak nem voltam,és nem leszek tagja!!!) hiszen még levelet is kaptam OV-tól a nevemre,és pontos cimemre!!!
  „Ember bizz és bizva bizzál”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük