KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Korábban írtuk: A magyarok Európa őslakosai – azaz nem is volt igazi honfoglalás, csupán visszatértünk saját földünkre?

Michelangelo Naddeo
Michelangelo Naddeo

Michelangelo Naddeo olasz tudós The Ugaritic abjad… a rovás alphabet című könyvében, azt állítja, hogy a magyarok már négyezer éve Európában élnek.

Magyarok voltak Európa őslakosai, akik már a Krisztus előtti II. évezredben nagyjából mostani területükön éltek, állítja Michelangelo Naddeo, olasz üzletember és tudós. A százhatvan oldalas műben számos nép íráskészletét mutatja be és hasonlítja össze.

Nem is volt igazi honfoglalás, csupán visszatértünk saját földünkre, írásunk több ezer éves, ebből fejlődött aztán ki az európai jelrendszer nagy része?…

Michelangelo Naddeo – A magyarok Európa őslakosai (előadásának videói, magyar tolmácsolással):

1. rész: 

2. rész: 

3. rész: 

4. rész: 

5. rész: 

6. rész: 

www.michelangelo.cn

Forrás: Magyarok oldala

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

5 thoughts on “Korábban írtuk: A magyarok Európa őslakosai – azaz nem is volt igazi honfoglalás, csupán visszatértünk saját földünkre?

 1. minden tökéletes ebben … kivétel a címe. Ez a hibás „..:csupán visszatértünk saját földünkre”. Ha a magyarok ott éltek már, kik jöttek „vissza” ?

  a befogadók magyarsága biztos, mert amely nyelvet ma beszélünk és magyarnak nevezünk … tolük jön. A jövevényeknek kötelezoen fel kellet adniok nyelvüket a nagytöbbségu ( 8 : 1) befogadók nyelve fölvételével. A mi helyzetünk is olyan, mint a bolgár, lombárd és a frank esetek. Mindnek, kötelezoen fel kellett adniuk nyelvüket,
  hogy hatalmukat fenntarthassák …

  szeretettel, Lajos

  1. Kedves Lajos! A korábban kiáradt magyarok – gyakran más népnévvel – tértek vissza. Tessék elolvasni Grover Kranz amerikai régész könyvét, amiben részletesen leírja a Kárpát-medencei népességrobbanás alapját, hogy az itteni nép találta fel a buca-acél gyártásával a vaskohászatot, így a vasekét, a ló háziasítását, s a 3-nyomásos gazdálkodást. A gazdálkodás eredményeként túlszaporodó népesség minden irányba kiáradt, lett kelta, baszk, germán, fing és ugor, valamint dél-kelet felé sumer. A sumerekre rátört a nigger fajú afrikai, miután tönkretette Egyiptom kultúráját. Akit nem gyilkolt le ez a sémi terror (Asszíria), az elmenekült 3 irányba: Töröko.-Balkán, A második irány: Kaukázus, a harmadik irány: Aral-tó és kelet, egész Mandzsuriáig. Ezek ott megfordultak, s lassan jutottak vissza, mint „honfoglalók”. Kelet felől saját népeink 48 db hullámban tértek vissza. (Darai Lajos és Cser Ferenc professzorok) A „honfoglalás” meséjét a Habsburgok találták ki hülyéknek.

   1. egy vissza-, hazatérés csak akkor lehetséges, ill. logikus, ha ott magyarok élnek …
    ha ott már nem élnek magyarok, akkor NINCS hazatérés, mert nincs HAZA ott …

    egy példával ; valahogy ‘rájönnénk’ arra, hogy mi, a családunk Trencsény környékérol vándorolt el egy 10 évszázada. Akkor elhatároznánk, hogy ‘hazaköltözünk’ … nemde abszurdum lenne !?

    1. Tekintettel arra, hogy a Kárpát-medencében megmaradt magnép genetikailag közel azonos a visszatérttel, ezért mondható az, hogy a visszatérők visszatértek. Ez független attól, hogy az ősnépet időközben földarabolták több mostani országra, de attól genetikailag egy népesség a magyarral a tót, a lengyel, a bolgár, a horvát és a bajor. Azt is tudjuk, hogy kik nem, mivel később települtek ide, pl: a rác és az oláh.

     1. a magyarság azonossága elsosorban nyelvi. Foként ha a multban beszélünk róluk, rólunk. Azok voltak a magyarok, akik nyelvünket birták és továbbították. A nyelvünk nem csak egy nyelv, ez egy ‘szellem’-formálónk is. Pl-ul a mi logikai érzékünket a bölcsotöl (még az anya méhében is) vesszük magunkba. A nyelvuk a mi ‘csendorünk’. Nem mi vagyunk urai, o a mi urunk. Egy kiváló példa erre a mi nagykirályunk neve Atilla. Még ha Attila-nak is írjuk, még akkor sem tudjuk másként
      mint egy T-vel és két L-lel kimondani. Egyszeruen a nyelvünk nem enged egy A után egy kettos T-t kimondani …
      valami fantasztikus nyelv ez, még felkutatására vár …

      a genetika, az eredet másodlagos már. Fontos, de másodlagos. Az Arpádék is 1/3 részben idegenek voltak és mégis belénk olvadva, nyelvünket felvéve (?) mind magyarrá vált. A kunok mik voltak. Genetikailag milyenek ? Szerintem bennük még több idegen genom volt mint az ún. onoguroknál. Es most magyarok. A nyelvünk tette oket azzá … valószínu …

      a nyelvünk minimum 3 ezer éves (MINIMUM !). Ezt kell, kellene nekünk követnünk ha multunkat, elodeinket keressük …

      szeretettel,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük