KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kónya-ügy: Ne hallgattassék meg a másik fél…, még véletlenül sem!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mint arról korábban beszámoltunk, a Novák Katalin köztársasági elnök kegyelmében részesült Kónya Endre egy újonnan létrehozott közösségi oldalon tényszerűen cáfolta azokat az állításokat, amelyeket vele szemben fogalmaztak meg, illetve támasztotta alá a köztársasági elnök döntését a kegyelmi beadványa kapcsán, “Hallgattassék meg a másik fél is” címmel.

Azonnal súlyos támadásnak lett kitéve a meghurcolt Kónya Endre, sőt a Blikk szinte azonnal hamisnak minősítette a kegyelemben részesült pedagógus levelét, mondván az nem tőle származik. Miután kiderült, hogy valódi a levél, kénytelenek voltak a Blikk szerkesztői visszavonni állításukat. Csakhogy a Facebook oldalon továbbra is elérhető maradt a levél és több portál, köztük a Nemzeti InternetFigyelő is megjelentette azt, amelyben rámutat a bírósági eljárásban vétett hibákra, amelyből az is kiderült, hogy a vádlottat a védekezési jogától is megfosztották, amikor arra kérte a védelem a bíróságot, hogy az egyik közvetett tudomású terhelő tanú esetében a védelem kérdéseket tehessen fel a tanúnak.

Az ügy annyira kellemetlen lett valakiknek, hogy a nyomait is szeretnék eltüntetni, amelyek már a kibertérben keringenek csupán azért, hogy Kónya Endre is elmondhassa, milyen eljárás során került a bűnösségét megállapító “pecsét” az ítéletre.

Még 24 óra sem telt el, hogy ugyanazon a közösségi felületen megjelent Kónya Endre második írása, a Facebook cenzorai már elérhetetlenné is tették a szabad véleménynyilvánítás (mi más?) nevében az oldalt, a korábbi levéllel együtt. Gyorsak voltak! Akárcsak a legelső, úgy ez a bizonyos második írás sem tartalmazott semmi olyat, amely indokolttá tenné, a közösségi oldalról történő likvidálást. Mégis ez történt. Valakiknek nagyon sérti az érdekeit Kónya Endre véleménye. Úgy lehetnek vele, hogy ő csak maradjon meg annak, aminek ország-világ előtt megbélyegezték. Így működik ez! Ez a liberális demokrácia, ami az ő demokráciájuk. Mert az ő “igazságuk” az igazság, mindenki másnak pedig kuss van.

Ez is érdekelheti:  A kárpátaljai magyarok jogaiért állt ki Trump szövetségese a kongresszusban

Mindeközben azok, akik a pedofíliát és az aberrációt támogatják, ma az ellen a kormány ellen tüntetnek, amely a gyermekvédelmi törvény szigorításával éppen a kisgyermekek védelmében lépett fel nagyon helyesen, természetesen az őket felhergelő, a háttérből irányító és számukra kellemetlen Facebook bejegyzéseket eltüntető hálózati pártok támogatásával. Azok állnak mögöttük, akik külföldről kapják a megbízást és a zsoldot, csakhogy végre felfordulást okozzanak az Európai Unióban renegátnak számító Magyarországon, ezzel gyengítve a magyar kormányt.

Isten óvja Magyarországot!

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük