A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Európa kolonizálása a XXI. században

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Európa – egy kis kontinens, amely hosszú évszázadokon (évezredeken) keresztül az emberi civilizációk leghatalmasabbja – és minden hibája ellenére – legdinamikusabban fejlődője volt. A számtalan találmány, előremutató gondolkodás és az európai ember ereje, merészsége olyan szintre emelte tudását és befolyását, amely korábban elérhetetlennek látszott.

Ízlelgessük kicsit ezt az állítás… majd gondoljunk bele, hol tartunk most.

A büszke Európa, amelyet a görög-római-keresztény kultúrkör emelt naggyá, mára gyarmat lett! Fájó ezt leírni, de itt tartunk. Gyarmat lett, mert nem képes megvédeni magát. De ami még fontosabb: már nem is akarja megvédeni magát! Nincs ellenállás, a new yorki pénztőke és az általa irányított washingtoni bábkormány az orosz-ukrán konfliktus kitörése óta gyorsuló ütemben veszi el kontinensünk maradék önállóságát is. Gyarmati helyzetünket mi sem igazolja jobban, mint az Északi Áramlat felrobbantásának körülménye. A gyarmat nem kérdez, a gyarmat engedelmeskedik. Ezt látjuk a pusztító, normalitásellenes woke ideológia központi terjesztésében is.

Hersh: Míg az USA tagadja az Északi Áramlat elleni támadásban való részvételét, Európa válságban van

De milyen is a jó gyarmat? Nem kérdez, gazdáját szolgálja érdekei ellenére is, emberi és anyagi erőforrásait kiadja tartójának. Washington azonban jól tudja, hogy a mostani brüsszeli politikai talpnyalók lehet, hogy idővel eltűnnek a süllyesztőben. Így kihasználja a történelmi helyzetet és gazdasági értelemben is megalkotja tökéletes gyarmatát. Európa gyarmat lett függő pénzrendszeri szinten (európai önálló monetáris- és fiskális politika felszámolása), gazdasági szinten (ipar kiszervezése Amerikába az elszabadult energiaárak miatt) és az erőforrások szintjén is (LNG és üzemanyag kizárólag amerikai közreműködéssel).

Amerikai újságíró: Az USA Norvégia segítségével robbantotta fel az Északi Áramlat gázvezetéket

A jó gyarmat felhasználható az ellenség lefárasztására, megtörésére. Társadalma nem számít, polgárai jóléte és biztonsága húszadlagos fontossággal bír. Amíg a gyarmat védelmi erejét csökkentjük egy kívánatos szintig, addig befolyásunkat növelhetjük rajta. Ha a védelmi szint csökkentését úgy érhetjük el, hogy ellenségünk ellen küldjük, az a legideálisabb állapot.

Európa „vezető” gyarmati tartománya ma kétség kívül Ukrajna. Ukrajna gyakorlatilag mindenét feláldozza gyarmattartói parancsára azóta, hogy 2014-ben megtámadta önnön állama orosz nemzetiségű polgárait. Európa többi nemzete azonban felzárkózni látszik! Gazdasági érdekeit már feláldozta, haditechnikájának tekintélyes részét szintén. A gyarmati státusz mélyül… és a gyarmattartó egyre többet akar. Nemsokára vérünket is követeli.

Patkányok honfoglalása zajlik. Ti is gondolkodjatok s aszerint cselekedjetek!

Írta: Tamás a Krímből a NIF számára

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: Alejandro Decinti, El rapto de Europa, 2019

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: