KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kocsis Máté Gyurcsányra mutatva: „Nagy László, akinek az az ember kilövette a szemét”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem kívánunk foglalkozni Gyurcsány Ferencnek a hétfői (2024. 02. 26.) napon az Országgyűlésben elmondott beszédével, még csak jelzőt sem alkalmazunk. Aki szeretné megnézheti, de vegyen be előtte nyugtatót.

Minderre kiválóan válaszolt Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője, akin látható volt, hogy nagyon nagy erőt kellett vennie magán, hogy kulturáltan és a történelmi helyszínnek megfelelő méltósággal, ugyanakkor mégis határozottan reagáljon mindarra, amit a DK elnöke kiengedett magából.

Köszönet Kocsis Máténak, hogy megemlékezett beszédében, a 2006-os hősökről, a kardlapozottakról, azokról akiket agyba-főbe vertek, akiknek kilőtték a szemét. Külön köszönet Kocsis Máténak, hogy emlékeztette 2006 bűnelkövetőit és Gyurcsányt Nagy Lászlóra, akinek akkor október 23-án kilőtték a szemét, ezzel megnyomorították, egzisztenciálisan és anyagilag is tönkretették, és aki ezt sosem tudta feldolgozni, amibe bele is halt. Gyurcsány tegnapi beszédéből világosan kiderült, hogy ők a terror eszközét hatalomra kerülve lelkiismeret nélkül újra és újra alkalmaznák úgy, ahogyan azt tették 2006-ban.

Éppen ezért van szükség arra az emlékműre, amelyet 2006 áldozatainak szán mementóként Szilágyi Ákos a szobor megálmodója. Ennek az emlékműnek a célja, hogy mindig emlékeztessen és figyelmeztessen mindenkit arra, hogy akik erre a terrorra az ’56-os Forradalom és Szabadságharc 50. évfordulóján képesek voltak, azok bármikor megteszik ugyanezt újra.

Kérjük tehát mindazokat, akiknek fontos a nemzet szabadsága és Magyarország megvédése a kommunista terrorrendszer politikai utódjaitól, akik sosem riadtak és sosem fognak visszariadni a terror eszközeitől, támogassák aláírásukkal a szoborállítás ötletét, amit ide kattintva megtehetnek.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Meghívólevél -Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Kocsis Máté Gyurcsányra mutatva: „Nagy László, akinek az az ember kilövette a szemét”

  1. Természetesen támogatom a petíciót. Viszont hiába ugat itt kocsis máté(nem véletlenül írtam csupa kis betűvel a nevét),ki az aki a szemkilövető 🐀gyurcsótányt el tudta volna 2010 óta számoltatni? Na ki? Hát a főnököd kocsis! Nem ugatni kell,hanem cselekedni! Képmutató,szájkaratés, farizeusok vagytok!🤮🤮🤮

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük