KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kocsis Máté: A kommunista cenzorok is elégedetten csettintenének a baloldaliak legújabb húzásán

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Fidesz frakcióvezetőjének közösségi oldalán olvasható bejegyzésben arra hívja fel a figyelmet, hogy az október 21-én bemutatásra kerülő Elk*rtuk című film vetítését meg akarják fúrni, hiszen a főváros fenntartásában álló filmszínházak erősen lekorlátozták a vetítést.

A fővárosi fenntartású hat mozi közül csak 1-ben lesz megtekinthető a film, ott is egyetlen teremben a premier hetében.

Kálomista Gábor gyurcsányi bosszút emleget amiatt, hogy a fővárosi mozik nem fogadják a filmet, a mozik szerint a közönség dönt egy film sorsáról – írja az infostart.hu.

Kálomista Gábor az Indexnek azt nyilatkozta, hogy ez gyakorlatilag Gyurcsány bosszúja, ugyanakkor az Elk*rtuk filmet szerinte piaci alapon is indokolt lenne műsorra venni és ott tartani, mert nagy kampány előzte meg, sokan tolonganának érte a moziban.

Az Index megkérdezte Buda Andreát, a Cinema City mozihálózat marketingigazgatóját, valamint Liszka Tamást, a Budapest Film Zrt. vezérigazgatóját, hogy milyen szempontok szerint vetítik ezt a produkciót az október 21-i premier után.

Liszka Tamás kiváló marketingfogásnak nevezte Kálomista Gábor „kirohanását”, amit a „Tiltott Csíki Sör” körül korábban kialakult helyzethez hasonlított. Azt is mondta: Megérti, hogy „mindenki a tornasor elején szeretné látni a maga csemetéjét”, azzal kapcsolatban azonban megértést kér, hogy nagyon sok a filmpremier október végén.

Erre szoktuk idézni, mi nemzetben gondolkodók az egykori pufajkás miniszterelnök parlamenti beszólását: „na és?” Ugyanis Magyarországon a magyar filmeknek előnyt kell élvezniük.

De, hogy mekkora a cinizmus, arról mindent elárul Buda Andrea a Cinema City mozihálózat marketing igazgatójának megnyilvánulása, aki azt mondta, hogy sok tárgyalás még csak most zajlik az Elk*rtuk körül, miközben az új James Bond-film bemutatása körül minden egyértelmű.

Ugye tetszenek érteni! Elk*rtuk, kontra James Bond. Ez a meglátás is jól bizonyítja, hogy a nemzeti kultúra ápolására jobban oda kell figyelnünk, az oktatási rendszer legalsó szintjeinél kiemelten kell vele foglalkozni. Mindenesetre valószínűsíthető, hogy Buda Andrea ebből kimaradt. Az olyan emberek, mint az itt megemlítettek, kozmopolita értékrendet képviselnek, számukra a nemzet és annak érdeke semmit sem jelent.

Egy azonban biztos, ha az ellenségi szekértábor mindent elkövet egy fontos, nemzeti érdeket szolgáló alkotás bemutatásának ellehetetlenítéséért, akkor bizony jó be vannak sz*rva.

Kocsis Máté bejegyzése itt elolvasható:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: