ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kizárta az MSZP Bangóné Borbély Ildikót

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az MSZP Országos Elnöksége vasárnap rendkívüli ülésen döntött arról, hogy nem indítja a választáson Bangóné Borbély Ildikót, és felszólítja parlamenti mandátuma visszaadására, miután a képviselőről a Mandiner szombaton megírta, hogy a parlamenti önéletrajzával szemben nincs közgazdász diplomája. A Budapesti Gazdasági EgyetemKizárta az MSZP Bangóné Borbély Ildikót archívumában ugyanis nem szerepelt a szocialista képviselő neve – írta a 444.hu.

Az MSZP elnöksége vasárnap megállapította, hogy

Bangóné Borbély Ildikó az iskolai végzettségével kapcsolatban megtévesztette a közvéleményt és a Magyar Szocialista Párt közösségét, így politikai útjaik elválnak egymástól”. Az erről szóló közleményben hozzátették, hogy „az MSZP közössége következetesen elítéli azokat a cselekedeteket, amikor valaki a követelmények megkerülésével, azok nem teljesítése mellett próbál diplomához jutni vagy nemlétező végzettséggel él vissza”.

Az MSZP elnöksége közölte:

„Bangóné Borbély Ildikó a mai naptól nem tagja az MSZP-nek”.

Természetesen azért nem lennének önmaguk, ha egy nyomozati szakaszban lévő ügyben is párhuzamosan ne nyilvánultak volna meg. A szocialisták nem tudták kihagyni, hogy hangot adjanak annak a követelésüknek, hogy

„a Völner-Schadl korrupciós botrányban lebukott fideszes politikusok is távozzanak a közéletből”.

444.hu nyomán

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: