KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kiosztották Zelenszkijt a ZDF olvasói

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Oroszországot választjuk – A németek keményen reagáltak Zelenszkij ultimátumára

A német ZDF televíziónak nyilatkozott az ukrán elnök, amelyben szinte parancsoló hangnemben azt nyilatkozta, hogy Scholz kancellárnak ki kell állnia Ukrajna mellett és hagyja abba az egyensúlyozást az orosz és az ukrán kapcsolatok között. Azt is mondta az ukrán elnök, hogy nem azt kellene nézni, mi fáj kevésbé Németországnak, hanem akkor is keményebben kell viszonyulnia Moszkvához, ha az károkat okoz a német gazdaságnak.

Az ukrán elnök kijelentésére kiakadtak a német olvasók és tömegesen írták meg véleményüket Zelenszkij kijelentésével kapcsolatban.

Az egyik hozzászóló így fogalmazott:

„Ennek a vérszívónak végre békén kell hagynia minket, németeket. Németország nem pofátlan, amire az országnak szüksége van, azt Oroszországtól kapjuk. Miért kellene a német népnek feladnia a jólétét? Szükségünk van Oroszországra” 

Egy másik olvasó így reagált:

„Oroszország rendelkezik a legnagyobb gáz-, urán- és olajtartalékkal a világon és a világ gabonatermelésének 19,67 százalékát adja.”

 

„Ha nem akarunk egyensúlyt teremteni, Oroszországot kell választanunk, amely bőven kínál mindent és nem csak követelőzik, mint ez a korrupt ukrán koldus”

– mérgelődött az olvasó.

„Oroszország a világ legnagyobb országa, hatalmas természeti erőforrásokkal és gazdag történelemmel. Ukrajna egy nagyon fiatal ország, amelynek története náciszagú”
  • osztotta meg véleményét egy másik felhasználó.

Egy másik vélemény szerint:

„Ukrajna támogatása költséges és szükségtelenül veszélyezteti országunk jólétét. Jobb lenne leszakadni végre Ukrajnáról.”

 

„Csodálatos idők jöttek! Zelenszkij követel valamit Scholztól. Egy korrupt ország elnökét alakító színész diktál Európának. Ez egy éve még elképzelhetetlen volt”
  • lepődött meg az olvasó.
„Ez a humorista egyre pimaszabb és felháborítóbb”

-fejtette ki tömören véleményét egy újabb ZDF olvasó.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: