KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kína megmutatta mi a világot fenyegető valódi veszély

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az oroszországi kínai nagykövetség a közösségi oldalán osztotta meg a II. világháború óta végrehajtott amerikai bombázások és inváziók listáját.

Kínai diplomaták közzétettek egy listát az elmúlt évtizedek amerikai katonai kalandozásairól, azzal érvelve, hogy Washington jelenti a “valódi fenyegetést” a világra, miközben az EU, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, a NATO és az ENSZ vezetője egyaránt azzal vádolta Moszkvát, hogy “indokolatlanul” megtámadta Ukrajnát.

Az oroszországi kínai nagykövetség szombaton újra közzétette azt a képet, amelyet eredetileg Lijian Zhao, a kínai külügyminisztérium szóvivője osztott meg a hét elején, és amely az Egyesült Államok “demokráciájának világkörüli turnéját” mutatja be. A kép számos olyan esetet felsorolva, amikor az Egyesült Államok a második világháború vége óta más országokat bombázott vagy szállt meg, megjegyezte, hogy ezek a nemzetek “a Föld népességének nagyjából egyharmadát” képviselik.

“Soha ne felejtsük el, ki a valódi fenyegetés a világra” – írta Zhao a képhez.

Oroszhírek

Ez is érdekelheti:  Ottó bácsinak igaza van, ki kellene lépnünk a NATO-ból

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük