KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kína felszólította az Egyesült Államokat, hogy ne csináljon felhajtást a „kém” léggömb miatt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mao Ning, a kínai külügyminisztérium szóvivője, egy február 3-i tájékoztatón azzal a kéréssel fordult a Pentagonhoz, hogy ne spekuláljon a „kínai kémballon” témában – írja a RIA Novosztyi.

Az amerikai hadsereg korábban egy léggömböt fedezett fel az egyik északi állam felett, amelyet a pekingi hírszerző szolgálat eszközeként nevezett meg.

Szeretném hangsúlyozni, hogy a különféle spekulációk és a megállapítások a tények ismerete nélkül nem helyes kezelése a problémának – jelentette ki Ning .

Kevin McCarthy, az Egyesült Államok Képviselőházának elnöke adminisztratív hírszerzési eligazítást kért a kongresszus tagjaitól a léggömbbel kapcsolatosan, azzal vádolva Kínát, hogy semmibe veszi az Egyesült Államok szuverenitását. Az amerikaiak nem lőtték le a léggömböt, tartva az esetleges civil áldozatoktól, hiszen az a levegőben nem jelentett veszélyt a terepre.

Kiemelt kép: a kínai „kémléggömb” a Nemzetközi Űrállomásról fényképezve

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Mély megvetéssel fogadta Macront Meloni

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük