KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kiderült mi okozta Ferihegyen a 11 éves kislány halálát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Már születése óta beteg és mozgásképtelen volt az a 11 éves grúz kislány, aki rosszul lett a Turkish Airlines vasárnapi járatán, majd a kényszerleszállás után a budapesti repülőtéren küzdöttek az életéért, de nem sikerült újraéleszteni.

Rosszullét miatt  kényszerleszállást Ferihegyen a Turkish Airlines légitársaság Isztambulból New Yorkba tartó járata, miután egy 11 éves kislány eszméletét vesztette a gépen.

A pilóta kiemelte, hogy a maihoz hasonló eseteknél először a légiutas-kísérők próbálják kezelni a problémát, megkérdezik a fedélzeten lévő utasoktól, hogy van-e köztük orvos, majd ezután dönthet úgy a gép kapitánya, hogy kényszerleszállást hajt végre – írja a Blikk nyomán az Origo.

ÍGY TÖRTÉNT EZ A TK003 JÁRATON IS, AHOL VÉGÜL A PILÓTA EGY KISEBB KITÉRŐ UTÁN ÚGY DÖNTÖTT, HOGY A BUDAPESTI REPÜLŐTÉREN LANDOL.

A gyerek szüleivel együtt utazott New Yorkba, ott élő családjukhoz,  a grúz kislány már születése óta beteg, mozgásképtelen.

AMIKOR FELSZÁLLTAK A REPÜLŐRE, MÉG SEMMI BAJA NEM VOLT, AZONBAN AHOGY MEGKEZDŐDÖTT A FELSZÁLLÁS, A KISLÁNY FOLYAMATOSAN OXIGÉNHIÁNNYAL KÜZDÖTT, MAJD ELÁJULT.

A fedélzeten volt egy orvos, aki a személyzettel együtt 40 percen keresztül próbálta újraéleszteni a kislányt, majd Budapesten landolva küzdött tovább a megmentéséért a repülőtér és a Szent Márton rohamkocsi személyzete, sikertelenül.

A Turkish Airlines járata 1 óra után végül folytatta útját New Yorkba.

Kiemelt kép: illusztráció

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: