KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kényszerleszállás után kigyulladt egy amerikai atombombázó

Az Egyesült Államok légierejének lopakodó atombombázója a kifutón sérült meg és kigyulladt szombaton, miután kényszerleszállást hajtott végre Missouri államban.

B-2 Spirit a Whiteman légibázison szállt le, miután rutinrepülés közbeni meghibásodást észleltek. A rendelkezésre álló információk szerint leszállás közben után tűz keletkezett a repülőgépben, amit a légibázis tűzoltósága eloltott.

Személyi sérülésről nem érkezett jelentés, a vizsgálat még folyamatban van.

A KMBC-TV mutatott be felvételeket, melyek állítólag a helyszínen készültek. Ezeken a felvételeken az látszik, mintha füst gomolyogna a baleset helyszínén, egy másik képen pedig maga a bombázó látható, amint futóművek nélkül a törzsén ül, miközben füst látszik körülötte.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Kiemelt képen:  B-2 Spirit / Fotó: US Air Force

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük