Karácsony megint magyarázkodhat: Milliárdosként él a fővárosi közműcégek csúcsvezetője

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mintha tudatosan provokálná saját munkatársait a fővárosi közműcégek első számú vezetője. Mártha Imre, a budapesti közműholding vezérigazgatója, megdöbbentő módon dicsekszik a ki tudja, hogyan megszerzett milliókkal. Luxus­szállodák a világ legdrágább pontjain, jachtutak a tengereken meglehetősen alulöltözött hölgyek kíséretében, vitorlások, és naponta, provokatív módon váltogatott tízmilliós órák. Ilyet még az amerikai milliárdosok is ritkán tesznek – számol be a METROPOL.

Az újság azt állítja, hogy  fővárosi közműcégek munkatársai juttatták el szerkesztőségébe azokat a képeket, amelyek Mártha Imre luxuséletmódjába nyújtanak betekintést.

Miközben a fővárosi vezetők az egyszerű melósokon „spórolnak”, magyarán egymás után rúgják ki őket, de ügyelve arra, hogy ne legyen ez csoportos leépítésnek mondható, ez a figura a közösségi oldalán olyan képeket posztol, melyeken jachtozik, hasizmait mutogatja és persze egy fürdőruhás hölgy is feltűnik a képeken. Szinte provokálja ezzel a fővárosi közműcégek dolgozóit.

A közzétett posztok tanúsága szerint a Gyurcsány-fiókának nevezett cégvezér nemrégiben a Costa del Solon, a világ milliárdosainak egyik kedvenc méregdrága partvidékén jachtozott egy alulöltözött hölgy kíséretében – olvasható a cikkben.

Bár nem lehet tudni, hogy a jacht Mártha Imre saját tulajdonában van-e, annak viszont utánanéztek a METROPOL szerkesztői, hogy Costa del Solon egy hasonló kategóriás hajó bérleti díja alsó hangon is napi 1 millió forint. Ráadásul oly módon készítette el ez az úr a képeket, hogy azon beazonosítható legyen a karján viselt óra márkája, amely egy Breitling Super Avenger II. Ennek az ára 1, 9 millió forint körül mozog.

De nem ez volt mostanában a fővárosi cégvezér egyetlen provokatív, a kirúgástól tartó dolgozókat alázó posztja. Alig néhány hete egy marokkói 7 csillagos luxusszállodából jelentkezett be, a hajszínből ítélve már egy újabb dekoratív hölgy társaságában – olvasható a METROPOL oldalán.

A Namaskar-palotában egyetlen éjszaka 1 millió 627 ezer 640 forintba kerül. Úgy tudni, 10 napot sikerült itt eltöltenie itt Mártha úrnak – a Metrpol értesülései szerint.

A képek tanúsága szerint Mártha Imre mintha csak kérkedne azzal az életmóddal, amit folytat, mert ismételten egy méregdrága óra ül a bal csuklóján, méghozzá egy Hublot, mely jelentős részben 18 karátos aranyból készül, az értéke 15 millió forint körül mozog.

A fővárosi közműcégek dolgozói mindössze azt szeretnék tudni, hogy miközben a közterület-fenntartótól a Főtávig, a kertészeti vállalattól a kéményseprőkig folyamatos a leépítés, hogyan élhet ennyire nagylábon, provokatív módon a közműcégek első számú vezetője?

Azért ez kínos. De minimum annak kellene lenni Karácsony Gergely főpolgármester részére, bár tudjuk, hogy a Városházán természetesen semmilyen ügy nincs – szerinte.

Az eredeti cikk IDE klikkelve olvasható el.

Metropol nyomán

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük