KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Karácsony úgy gondolja, ő állam az államban

Karácsony Gergely Pintér Sándornál hisztizett a házkutatások miatt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Úgy tűnik, Budai Gyula hiába szólította fel Karácsony Gergelyt arra, hogy mondjon le a főpolgármesteri tisztéről, valószínűsíthetjük, hogy Budai Gyula ezt azért tette meg, mert ennek a lépésnek egy valóban demokratikusan gondolkodó, fontos hivatalt betöltő tisztviselőnek alapvető kötelessége lenne. Természetesen ne kergessünk naiv álmokat, hiszen tudjuk, hogy Karácsony Gergely és a hozzá hasonszőrű, a nemzeten élő bagázsa nyilván nem teszi meg ezt a lépést, szemben a korrupcióval megvádolt Völner Pállal.

Sőt, Karácsony Gergely megsértődött, felháborodott, felhívta Pintér Sándor belügyminisztert és hisztizett neki egy sort azért, mert a rendőrség a mai házkutatásokkal a munkáját végezte. Karácsony Gergely ezt természetesen saját személye elleni támadásnak is vette, sőt kifejtette azt az álláspontját mai közösségi posztjában, hogy a Fidesz saját politikai céljaira használja fel a rendőrséget.

Fenyegetően a következőket írta:

A rendőrség is a Fidesz-propaganda eszköze lett, a nyomozóhatóságokat bevonták a politikai lejárató kampányokba – átlépték hát ezt a vörös vonalat is. Felelni fognak érte.

Az legalább pontosan kiderült, hogy a Városházán a Nemzeti Nyomozó Iroda egységei hol, kinél tartottak „látogatást”. Ezek szerint a fővárosi főjegyző és Kiss Ambrus általános főpolgármester-helyettes irodájában, a Fővárosi Vagyonkezelőnél, de Kiss Ambrus és a vagyonkezelő lakását is meglátogatták az NNI munkatársai.

Karácsony szerint az elmúlt hónapokban tapasztalt titkosszolgálati megfigyelések, követések, lehallgatások után most hadrendbe állították a rendőrséget is.

Meg kell mondanunk egy kis zavart észlelhetünk Karácsony bejegyzésében, de természetesen most is hárít és persze az is természetes, hogy ismét áldozat lett, miközben folyamatosan vádaskodik és orosz módszerekről beszél a rendőrségi eljárást illetően.

Karácsony Gergely bejegyzése:

A rendőrség is a Fidesz-propaganda eszköze lett, a nyomozóhatóságokat bevonták a politikai lejárató kampányokba – átlépték hát ezt a vörös vonalat is. Felelni fognak érte.
Az imént felhívtam Pintér Sándor belügyminisztert, magyarázatot követeltem tőle, a leghatározottabban visszautasítottam és kikértem magamnak azt az eljárást, amivel a rendőrség közreműködik a Fidesz politikai érdekeit szolgáló lejárató kampányában. Persze, biztos Rogán Antalt kellett volna hívnom…

Ez is érdekelheti:  A rafinált román miniszterelnök magyarellenes hergelése - ügyes

Ma reggel a Városházán a Nemzeti Nyomozó Iroda két egysége jelent meg, hogy házkutatást tartsanak a fővárosi főjegyző és Kiss Ambrus általános főpolgármester-helyettes irodájában. Házkutatás volt a Fővárosi Vagyonkezelőnél, kiszálltak a rendőrök a helyettesem és a vagyonkezelő vezérigazgatójának lakására is.

Az történt, amire Kövér László zöld lámpát adott a titkosszolgálatok vezetői előtt mondott botrányos beszédében. Az ellenzék a célpont, az elmúlt hónapokban tapasztalt titkosszolgálati megfigyelések, követések, lehallgatások után most hadrendbe állították a rendőrséget is.

Mindezt egy olyan lejárató kampány részeként, ahol pár, általunk soha nem látott fideszes beszélget, ezt egy másik fideszes lehallgatja, egy harmadik összevágja, egy negyedik fideszes pedig feljelentést tesz – és ez elég ahhoz, hogy elvigyék az általános főpolgármester-helyettes telefonjáról, számítógépéről az összes adatot, fotót, üzenetet, órákig kutakodjanak a kocsijában, a lakásában feltúrják a gyerekszobát, a spájzban belekotorjanak a száraztésztába. Mégis, mi a fene folyik itt? Bevallom, én magánbeszélgetésekben is sok rosszat mondok Orbánról, a korrupciós ügyeiről, ha ezt rögzítettem, majd közzétettem volna, most a Karmelitában lenne házkutatás? Milyen eljárás az, amikor a főjegyzőnél egy olyan végzés alapján kutatnak, amiben feketén-fehéren szerepel: a Fővárosi Önkormányzat soha nem adott senkinek megbízást a Városháza értékesítésére. Azt keresik tehát, hogy mire nem adtunk felhatalmazást?
Elvitték-e vajon Gansperger Gyula számítógépét, vagy félnek attól, hogy abban megtalálják az Orbán-család könyvelését? Elvitték-e a Berki nevű embernek a telefonját, vagy félnek attól, hogy abban sok hívást találnak Bagdy Gábortól, Tarlós helyettesétől? Vagy a Rahimkulov fiúkat vajon kihallgatják-e? Na, ők biztosan sokat tudnak mesélni, hogyan jutottak hozzá a záhonyi beruházáshoz, ami utat nyit a kínai áruknak Európába.
Amikor orosz módszerekről beszéltem, nem is hittem volna, hogy ilyen gyorsan megtörténik: a nyomozó hatóság a hatalmon lévők kampányeszközei lettek, pont mint Oroszországban. De ez nem Oroszországban történik, hanem nálunk. Egy olyan országban, ahol a miniszterelnök megfigyelteti a köztársasági elnököt. Ahol az igazságügyi államtitkár papírzacskóban kap 83 millió forint kenőpénzt, de ezt az eljárást titkosítják, mert miközben nyomoznak a korrupt államtitkár ellen, ő szakmányban írja alá az engedélyeket újságírók, ellenzékiek lehallgatására.

Ez is érdekelheti:  Orbán Navalnijról: Sovinisztáknak a magyar parlamentben nem jár tisztelet

Eddig a bértollnokaik pitiáner hazugságai mellett azzal küzdött az ellenzéki városvezetés ellen a kormány, hogy szisztematikusan kivéreztették Budapestet. Most már azzal, hogy kormányzati szerveket utasítanak a hazug lejárató kampányokban való részvételre.
Akkor hát még egyszer, sokadszorra mondom, a Városháza-ügynek nevezett lejáratás mondatban leírható: fideszes oligarchák meg akarták szerezni a Városháza épületét, de mi nem adjuk. Sem nekik, sem másnak. Kettő: ennek a lejárató kampánynak az összes szereplője a Fideszhez köthető, ők beszélnek egymás közt, mi ezeket az embereket nem ismerjük, soha nem is láttuk őket, velük soha semmiről nem tárgyaltunk. Három: mindent, ami a fővárosi ingatlanhasznosítással kapcsolatos, nyilvánosságra hoztunk. Amit a nyomozók keresnek, azt nem a helyettesem telefonján kell keresni, hanem a budapest.hu-n.

A mai naptól senki nincs biztonságban ebben az országban. Ha valakiről valakik, akiket nem is ismer, beszélgetnek, majd azt lehallgatják, akkor nem a rágalmazókat szállja meg a rendőrség, hanem az áldozatot. A mai naptól kénytelenek vagyunk úgy tekinteni a nyomozóhatóságokra, mint akik a Fidesz-kampány kiszolgálói. És ez nem maradhat következmények nélkül…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük