KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Karácsony, aki bármire is alkalmas!

Karácsony Gergely, aki jelenleg Budapest főpolgármestere, jól láthatóan – de a budapestiek által jól érezhetően is – teljesen alkalmatlan a főváros vezetésére. Ez azonban őt egyáltalán nem izgatja.

Annyira nem, hogy lényegében nem is foglalkozik főpolgármesteri kötelességeivel, inkább fókuszál a miniszterelnökségre. Bár a közvéleménykutatások azt bizonyítják, hogy valójában labdába sem rúghat Orbán Viktor mellett (a két ember tudását intellektusát szakmai hozzáértését, politikai rátermettségét össze sem lehet hasonlítani).

Csak úgy emlékeztetőül, a főpolgármester még arra sem volt képes, hogy egy „B” kategóriás jogosítványt megszerezzen. Többen úgy vélik ebből is fakad az autósok iránti ellenszenve és kicsinyes bosszúnak tartja az autósok jelentős része azt, ahogyan intézkedéseivel ellehetetleníti a közlekedést a fővárosban. Ugye emlékszünk még arra a kijelentésére, hogy az autósok menjenek gyalog. Ez a flegma stílus jellemzi az egész budapesti városvezetést.

Legutóbbi kicsinyes bosszúja, az atlétikai világbajnokság megfúrása. Ennek az embernek vagy teljesen elment az esze, vagy egyszerűen csak gonosz. Úgy gondolom inkább az utóbbiról van szó. Az, hogy ennek a szándéknak az esetleges beteljesítésével mekkora kárt okoz mind Budapestnek, mind az országnak és a nemzetnek, számára teljesen lényegtelen. Ilyen gonoszság Gyurcsány agyából pattanhat ki, aki marionett bábuként irányítja ezt a szerencsétlen és egyben alkalmatlan figurát. Az alkalmatlanságát azonban Gyurcsány tökéletesen használja fel saját nemzetellenes, sötét céljaira.

Jelenleg arról beszélnek az amberek, hogy Karácsony még a saját nevét sem tudta leírni az aláírásgyűjtő íven, ahol Jakab Péter jobbik elnök miniszterelnök-jelölt jelöltségét támogatja. Hogy miért? Azért, mert Karácsony ideges, a népszerűsége a béka feneke alatt van, folyamatosan kapja a „beszólásokat” a bejegyzéseihez, de kint a városban sétálva is, miközben olyan nyilvános eseményre megy, ahova a konzervatív értékrendet képviselő médiát nem engedik be, közben pedig eleget kell tennie „mostohaapja” elvárásainak.

Ez is érdekelheti:  Lőttek a magányos merénylő elméletének? Hányan tüzeltek Trumpra?

A sort Karácsony Gergely alkalmatlanságáról bőven lehetne folytatni, de erről már minden épeszűen gondolkodó, szemét nyitva tartó magyar ember meggyőződhetett, hiszen a nemzeti oldalt képviselő sajtó többször rávilágított minderre. Aki azonban a tények ellenére mégis úgy gondolja, hogy a főpolgármester bármire is alkalmas, azzal bizony nem lehet mit kezdeni, az az ember gyógyíthatatlan.

Szépe ÁronNemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük