A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kalibr rakétákkal semmisítettek meg az oroszok egy szállítmány külföldi fegyvert Lvivnél

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az elmúlt 24 órában nagy pontosságú, nagy hatótávolságú tengeri indítású Kalibr rakétákkal megsemmisítették a lvivi régióban lévő Starichi pályaudvar környékén  az ukrán tartalékalakulatok egységeit, valamint az oda érkezett külföldi fegyverszállítmányokat. Ezek a katonai felszerelések az Egyesült Államokból és az európai országokból érkeztek és a Donbassba történő szállításra készítették elő – adta hírül Igor Konashenkov, az orosz védelmi minisztérium szóvivője.

Emellett szintén nagy pontosságú és hatótávolságú légi és földi rakétákkal csaptak le az Ahtyrka (Sumy régió) és Desna (Csernihiv régió) települések területén lévő kiképző és koordinációs központot – közölte Konashenkov.

Ezen kívül a rakétaerők és a tüzérség megsemmisített még további 6 parancsnoki állomást 12 tüzérségi és aknavetős üteget, valamint 4 Grad üteget.

Ezenkívül ugyanebben az időszakban a rakéta csapásmérő erők és a tüzérség hat parancsnoki állomást, az Ukrán Fegyveres Erők 224 munkaerő- és katonai felszerelési területét, 12  a lőállásokban,  találta el. MLRS és két radarérzékelő állomás, légi célpontok.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: