ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kadirov üzent az ukránoknak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ukránok! Ma nincs olyan vezetés az Önök országában, amely a polgáraival törődne, gondolna rájuk, vagy megpróbálná jobbá tenni az életüket. Nincsenek hazafiak, nincsenek védelmezők. Csak Banderisták, nacionalisták, terroristák vannak. Azt hazudják, hogy emberi és nemzeti eszmékért harcolnak, de valójában csak két népet és két országot idegenítenek el egymástól – kezdte üzenetét a csecsen vezető a közösségi oldalán.

Ukránok!
Zelenszkij elvesztette a kapcsolatát a világgal, és nem ma, hanem már régen. Nem irányít, hanem irányítják. Hitelessége elveszett, mert egyetlen helyes és megfontolt dolgot sem tett. Mindvégig kézen fogva vezette Ukrajnát egy olyan úton, amelyet a kilencvenes évek eseményeinek csecsen szemtanúi jól ismernek. Nagyon jól ismerjük a Nyugat integrációs taktikáját, amely végül csak a külföldi érdekek védelméhez vezet.

Ukránok!
A Banderaiták, az Azov zászlóalj és más terrorista fegyveres csoportok azt állítják, hogy megvédik önöket. Ez nem igaz. Először is, az orosz hadsereg nem támadja meg az ukrán civileket, másodszor, ezek a “védők” lesznek az első fosztogatók és tolvajok.
Vlagyimir Putyin elnök, mint minden orosz, nem akar emberi áldozatokat a testvéri nép körében. Azt akarja, hogy az ukránok maguk dönthessenek a sorsukról, és ne függjenek a nyugati “partnerek” kívánságaitól.

Mint katonai szakértő, mint aki látta és megtapasztalta a modern információs és tábori háborúkat, arra kérem Önöket, ukránokat, hogy hallgassanak ránk, és váljanak országuk vezetőjévé, félredobva az európai propaganda híveit. Csak így tudjuk elkerülni a további emberáldozatokat.

Ha már az áldozatoknál tartunk. A Csecsen Köztársaság lakosai között sajnos már vannak áldozatok. Ketten meghaltak, további hatan pedig különböző mértékű sérüléseket szenvedtek.

Igen, emberek halnak meg a háborúban, és ez volt a választott hivatásuk. És ezek a srácok úgy döntöttek, hogy hősökké válnak, és életüket adják két ország biztonságáért. Parancsot kaptak arra, hogy minimalizálják a civil áldozatok számát Ukrajnában, és ezt végre is hajtották…

Bármilyen parancsot készek az embereink végrehajtani, bármilyen parancsot. A Roszgvardija csapatai a Csecsen Köztársaságban, a legújabb felszereléssel, egyenruhával, fizikailag felkészülten, készen állnak bármilyen összetett parancs végrehajtására. És úgy vélem, új rendre van szükség, minden további nélkül.

Nagyszabású akciókat kell végrehajtanunk a nácik és a terroristák megsemmisítésére, a városok felszabadítására. És ebben a harcban az ukrán fegyveres erőknek minden joguk megvan arra, hogy vállvetve álljanak az orosz csapatok mellett. Biztosíthatom Önöket, hogy az orosz katonák készen állnak az ilyen közös cselekedetekre, és örömmel teszik ezt.

Ha vannak a Csecsen Köztársaságból közöttetek, akik fegyvert fogtak, akiket megtévesztett az eszme vagy a pénz, javaslom, hogy térjenek vissza békés életükhöz hazájukba. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy minél hamarabb hazatérhessenek.

Ukrajna békés polgárai!
Ukrajna katonai erői!
Szabadítsuk meg együtt az országot az árulóktól és a banditáktól!

– írta Ramzan Kadirov csecsen vezető.

Oroszhírek

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: