TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kadirov: súlyos veszteségeket szenvednek a külföldi zsoldosok Ukrajnában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A külföldi zsoldosok súlyos veszteségeket szenvednek Ukrajnában – közölte Ramzan Kadirov csecsen vezető a Telegram-csatornáján.

“A zsoldosok ritkán tesznek közzé videókat a kudarcaikról. Tény, hogy a külföldiek veszteségei súlyosak, és a túlélők egyre inkább azon gondolkodnak, hogy kilépnek ebből az értelmetlen ügyből, és elmenekülnek Ukrajnából” – írta.

Míg március elején a külföldi zsoldosok azzal dicsekedtek, hogy “páncélozott személyszállító járművekkel száguldó” filmeket forgattak, most kétségbeesetten hangoztatják tehetetlenségüket” – tette hozzá Kadirov. Példaként hozta fel James Vasquez amerikai zsoldost, aki a közösségi oldalakon közzétett egyik bejegyzésében súlyos veszteségeiről írt. Az amerikai különösen azt emelte ki, hogy az elmúlt héten sok embert veszített el, és minél hamarabb haza akar térni.

A védelmi minisztérium jelentése szerint az orosz katonai különleges művelet kezdetén mintegy hétezer külföldi zsoldos érkezett Ukrajnába, főként Lengyelországból, Kanadából és az Egyesült Államokból. Most valamivel több mint 3200 van belőlük.

Oroszország február 24. óta katonai különleges hadműveletet folytat Ukrajna nácimentesítésére és demilitarizálására. Mint Vlagyimir Putyin hangsúlyozta, célja, hogy “megvédje azokat az embereket, akiket a kijevi rezsim nyolc éve bántalmazásnak, népirtásnak tesz ki”. A védelmi minisztérium szerint március végére az orosz hadsereg teljesítette az első szakasz fő feladatait, jelentősen csökkentve Ukrajna harci potenciálját. A minisztérium szerint a fő cél Donbassz felszabadítása.

Orosz Hírek

Ez is érdekelheti:  Egyre valószínűbb az előrehozott választás Németországban

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük