KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Janukovics volt ukrán elnök felszólította Zelenszkijt, hogy hagyja abba a vérontást és kössön békemegállapodást

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Vlagyimir Putyin orosz elnök korábban úgy nyilatkozott, hogy az orosz fegyveres erők már majdnem befejezték az ukrajnai katonai infrastruktúra lebontását, és az ország „demilitarizálására és nácimentesítésére” irányuló különleges katonai művelet a tervek szerint halad.

Viktor Janukovics volt ukrán elnök sürgette Volodimir Zelenszkijt, hogy bármi áron is, de állítsa le a vérontást és kössön békemegállapodást.

Értem én, hogy sok „tanácsadód” van, de személy szerint köteles vagy bármi áron megállítani a vérontást és megkötni a békemegállapodást. Ezt várják tőled Ukrajnában, Donbászban és Oroszországban is, de a Nyugat hálás lenne ezért”

– mondta beszédében Janukovics.

Janukovics hangsúlyozta, hogy 2014-ben kénytelen volt elhagyni az országot, ami oda vezetett, hogy az új kormány háborút robbantott ki a Donbászban. A „nacionalista zászlóaljak” akciói 8 évnyi szenvedést, 14 000 halálesetet és gyermekeiket sirató anyákat eredményeztek.

Janukovics így üzent Zelenszkijnek:

Vlagyimir Alekszandrovics valószínűleg arról álmodik, hogy igazi hőssé váljon! De a hősiesség nem hivalkodó, nem az utolsó ukránig való harcról szól, hanem arról az önfeláldozásról, mely győzi a saját büszkeséget és ambíciókat, az emberek életének megmentése érdekében”

– mondta Janukovics

Sputnik News nyomán

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Botrány: Magyar Pétert biztonsági őrök vezették ki egy rendezvényről

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük