KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Jackie, itt vagy? Hol van Jackie? – elhunyt politikust keresett a nézők között Joe Biden

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az amerikai elnök egy rendezvényen mondott köszönetet kongresszusi képviselőknek. Jackie Walorskit is kereste, aki azonban augusztus elején halt meg egy autóbalesetben.

Joe Biden szerdán beszédet mondott és a hallgatók között kereste Jackie Walorski indianai politikust is. Fel is tette az amerikai elnök a kérdést, hogy

hol vagy, Jackie?

Az amerikai elnök fejéből valószínűleg kiment, hogy még ő és felesége is gyásztáviratot tett közzé, miután Jackie Walorski egy súlyos autóbalesetben augusztus elején elhunyt.

A Fehér Házban tartott rendezvényen az amerikai elnök többek között elismerően szólt –az amúgy elhunyt– képviselőről, mondván törődik az amerikai vidék szükségleteivel. Azt egyelőre nem tudni, hogy Biden súgógépről olvasta-e a szöveget, mikor megszólította az elhunyt politikust, azonban a későbbiekben sem javította ki magát.

Bident az sem zavarta, hogy az eseményen lévő egyik sajtómunkatárs szerint még egy Walorskiról szóló emlékvideót is lejátszottak.

Mandiner

Ez is érdekelheti:  Magyarország elítéli az Izrael elleni támadást

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük