KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Itt a Fidesz 106 bólogató Jánosa – ők indulnak az egyéni mandátumokért 2018-ban

Hivatalossá vált a Fidesz egyéni jelöltjeinek listája  az április 8-án tartandó választásokra.

Lehet szemezgetni, jó szórakozást!

A LISTA ITT TEKINTHETŐ MEG!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

6 thoughts on “Itt a Fidesz 106 bólogató Jánosa – ők indulnak az egyéni mandátumokért 2018-ban

 1. Ez csakis irigykedésből van , teljesen fölösleges hiszen a nép dönti el ki hova és mikor kerül a helyére — Türelem nem szükség az ördögöt idő előtt a falra festeni -Előre FIDESZ_KDNP

 2. Most is leírom, ezért kell elmenni minden jóérzésű embernek szavazni, hogy ezek ne jussanak be a Parlamentbe, csak akkor ha látogatási nap van és vesznek belépőjegyet.
  NEM KORMÁNYT KELL ITT VÁLTANI, HANEM ELLENZÉKET!
  Mivel ilyen elvtelen, köpönyegforgató és nemzetellenes ez a társaság, ha elegen elmegyünk szavazni, még 4/5-ünk is lehet. Megengedhetnénk magunknak azt a luxust, hogy ellenzéket is válasszunk magunknak. Megmondom őszintén én a Munkáspártra gondoltam, ugyan merőben más ideológia, de viszont hazafias és következetes mert kb. 30 éve ugyan azt mondja. Inkább Őket nézném a Parlamentben, mint ez a többszörösen leszerepelt tolvaj csürhét.

 3. Szerintem nagyon jó névsor ! Amit hiányolok az hogy kevés a női létszám !! Rajtam állna 1/3 képviselő asszony lenne !! HAJRÁ MAGYARORSZÁG HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!!!!!!

 4. „tisztelek minden véleményt,kivéve a megvásároltakat. Ezeket megvetem”!

 5. Tisztán látás,vagy megkülönböztető képesség, az Élet ajándéka!
  Lehet dönteni,vagy véleményezni pusztán az érzékszervekre hagyatkozva,kizárva a józan észt,de akkor elmondhatom e magamról,hogy Bölcsen cselekedtem ? Vagy ma már kit érdekel ez !?
  Nekem legyen jó,aztán teszek a többire, többiekre. Hogy eladtam a lelkem a pillanatnyi jólétem érdekében,hogy elfordulok ha szembe jön egy „más gondolkodású régi barátom hogy ne érezzem kellemetlenül magam,ha esetleg kérdezne . Na és! De mindennek ára van,ingyen ebéd nincs,mert mindenért meg kell fizetni. Előbb,vagy utóbb, itt ,vagy máshol,de meg kell ! Túl nagy ár belesimulni a gaztettekbe,cinkosságot vállalni a bűnösökkel,csak,hogy nekem legyen jó,mert ma ez dívik,” mert annyit érsz,amennyid van”. Hogy 250 Ember fagy meg telente az országban,hogy Emberek éheznek, az orvosi ellátás(?) pénz nélkül felejtős,hogy csak a magam fajta gerinctelen jellem nélküli karrierista,szerencse(?) lovagok tudnak érvényesülni az Igazságszolgáltatás hiánya miatt, rendben van.(?) Mert erre adtam a voksomat,ezt éljenzem.
  Hajrá fideSS,hajrá magyarok(?)!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük