KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán és kormánya képtelen Magyarország biztonságát megvédeni

Orbán lebukott, majd beismerte, hogy három éve hazudnak

Ez az évszázad átverése – ezt mondta Vona Gábor rendkívüli sajtótájékoztatóján, miután kiderült, hogy az elmúlt három évben titokban migránsokat telepítettek az országba, miközben tízmilliárdokat költött a kormány migránsellenes propagandára.

N1Tv

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Orbán és kormánya képtelen Magyarország biztonságát megvédeni

  1. Mindenféle alaptalan vádaskodással foglalkozik már ez a lejárt cukifalat , sajnos nemigen veszik már figyelembe még a saját párttársai sem ,.így nem sok eredménnyel jár az erőlködése , mindenesetre az tény , hogy a mostani kormány lehetőleg minden területen megállja a helyét , bárkik – bármilyen formában is támadják ,csakis csőlátóak —

  2. T. Vona Úr!
    Ha akár fideSS-nek is az ország védelme,a Magyarok biztonsága lenne a célja,akkor nem árusították volna ki,nem hordták volna szét! Még ha arra is esküdtek fel,de a „gólyoknak tett fogadalom nem számít. Ha nincs ez a „migráns cirkusz,európa már rég lángokban állna,mert elzavarták volna a kormányzó (?)csürhét mindenhonnan . Csak az időt tudják elódázni,mert ami késik,nem múlik. Vagy így,vagy úgy!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük