KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Istenkáromlás az EU parlamentben – szado-mazo „apostolok” Jézus körül

Az európai szélsőbal az EU parlamentben egy kiállítást szervezett egy bizonyos Elisabeth Ohlson nevű svéd „progresszív” és nem mellesleg leszbikus „művész” képeiből. Ezek között található az alábbi borzalom is.

A kép Krisztust ábrázolja, szado-mazo bőrszerelésbe öltözött „apostolaival” körülvéve, amint azok szinte rátekerednek. A kiállítás házigazdája egyébként a svéd szélsőbaloldali Malin Björk képviselő.

Bár az Európai Parlament rendelete kimondja: „A kulturális rendezvények és kiállítások semmilyen módon nem csorbíthatják az Országgyűlés méltóságát – úgy tűnik ez cseppet sem zavarja az EU prominenseit abban, hogy Istengyalázó, alkotásnak egyáltalán nem nevezhető, de csakis provokatív céllal kiállított tárgyakat mutogassanak a parlamenti képviselőknek, leginkább az LMBTQ+ szekerét tolva, azzal a szándékkal, hogy az eddig még az LMBTQ+ iránt nem „fogékony” képviselőket érzékenyítsék.

Az LMBTQ+ féktelen nyomulásának teret csak az EU vezetői adhatnak, amelyet parancsszóra teljesítenek is. Emellett céljuk, a kereszténység teljes lebontása Európában, melyet egyre erőszakosabban folytatnak. Ez az, amit minden eszközzel meg kell fékezni és kőkeményen fel kell lépni ellene.

Az ma már kevés kiszólás, hogy az LMBTQ+ „társadalomnak” is jogai vannak és megmutathatják magukat. Magyarországon is a kormányzatnak nem csupán szavakban, hanem keményen fellépve kell kiállnia a normalitás mellett, szigorúan betiltva például a rendszeres budapesti buzivonaglást, hiszen tapasztalhattuk, hogy a szélsőbaloldali, neoliberális erők minden eszközt – az erőszakot is beleértve – felhasználnak arra, hogy nézeteikkel fertőzzék a társadalmat. Ez az, ami semmilyen körülmények között nem megengedhető.

Itt az ideje, hogy Magyarországon a kormány betiltsa a degeneráltak gyermekeink, a keresztény társadalom, de valamennyi normalitásban élő ember elleni támadásokat, amibe a buzifelvonulás budapesti megtartása is bele tartozik.

Az információk szerint az EU épületében rendezett kiállítás a mai napon véget ér.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük