KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Így számol be a Russia Today a Békemenetről

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Russia Today az Európai Unióban szó szerint a tiltott gyümölcs, hiszen az EU vezetői nem sokkal azt követően, hogy Oroszország megindította különleges katonai műveletét – az azt megelőzően, nyolc éven keresztül, az ukrán fegyveres erők által folyamatos katonai terrortámadás alatt lévő szakadár ukrán köztársaságok védelmében, melynek következtében legalább 14 ezer orosz nemzetiségű, de ukrán állampolgár, köztük gyermekek vesztették életüket -, betiltották az orosz médiacsatornát, levették a műholdas sugárzásról és elérhetetlenné tették – egyébként más orosz médiumokkal együtt – az interneten, miközben Oroszországot diktatúrának, annak elnökét pedig diktátornak kiáltották ki. Ezért is érezzük fontosnak, hogy megmutassuk, hogyan tudósítanak az orosz média újságírói például a hazánkban zajló eseményekről, amely az Európai Unió vezetői szerint propaganda. 

(NIF)

Hatalmas háborúellenes tüntetés a NATO-tagország fővárosában

Több százezren vettek részt szombaton a magyar fővárosban, Budapesten egy békemeneten, amelyen elítélték az Oroszországgal szembeni feszültséget fokozó uniós politikát. A rendezvény Orbán Viktor miniszterelnök beszédével ért véget, aki azzal vádolta Brüsszelt, hogy Európát közelebb hozza egy globális konfliktushoz.

A tüntetők az ikonikus Lánchídtól a dunai Margitszigetre vonultak.

Sokan zászlókat vittek magukkal, pacifista jelszavakat skandáltak, és „No war” és „Give us peace, Lord (Adj nekünk békét, Uram)” feliratú táblákat tartottak.

„Soha ennyi ember nem állt még sorba a békéért. Mi vagyunk a legnagyobb békehadtest, a legnagyobb békefenntartó erő Európában” – mondta a miniszterelnök, akit a Reuters idézett. „Meg kell akadályozni, hogy Európa belerohanjon a háborúba, a saját pusztulásába”.

Orbán szerint hazájának le kell vonnia a tanulságokat a 20. század legsötétebb időszakában átélt pusztításból. „A két világháborúban a magyarok 1,5 millió embert vesztettek el, és velük együtt a jövő gyermekeit és unokáit” – mondta a miniszterelnök a tömegnek.

„Lassan mondom, hogy Brüsszel is megértse: nem fogunk háborúzni. Nem megyünk harmadszor is keletre, nem megyünk újra az orosz frontra”.

Orbán mindenkit arra buzdított, hogy támogassa a kormánypárt, a Fidesz „béke- és szuverenitáspárti” programját a jövő heti európai parlamenti választáson. „Akarunk-e magyar vért ontani Ukrajnáért? Nem, nem akarunk” – mondta.

A háborúpárti erők túlléptek a józan észen azzal, hogy le akarják győzni Oroszországot, ahogyan azt az első és a második világháborúban is megpróbálták.

– emelte ki Orbán Viktor beszédéből a Russia Today.

Ez is érdekelheti:  Macron: Kijev nem kapitulálhat

Budapest megtagadta, hogy katonai segítséget nyújtson Ukrajnának, és arra figyelmeztetett, hogy megvétózza a Kijevnek nyújtott pénzügyi támogatást. Orban hevesen bírálta az EU által Moszkvával szemben bevezetett gazdasági szankciókat, és azt állította, hogy a blokk „tüdőn lőtte magát” azzal, hogy megszüntette a kereskedelmet és saját energiaellátásának biztosítását Oroszországgal.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: a FIDESZ-KDNP Békemenete Budapest, Hungary, June 2, 2024. /Fotó: © Gergely Besenyei / AFP

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Így számol be a Russia Today a Békemenetről

 1. kiss lászló üzente 1 órája

  törlés

  21 SZÁZAD VILÁG PERE…Feladatot adott a magyarok istene nekem! Kértem, szállóige című írásomban, (..LENT IDÉZEM…) és megkaptam, segített, a tanárnő amikor elmondta, amit tudtam már, hogy Magyarországon megszűnt az igazságszolgáltatás , olyan mélyen érintett, hogy életem céljául tűztem ki annak a pernek az elindítását aminek főpróbáját élesben un. Káóval(kiütéssel)megnyertem, ebbéli abban fog különbözni, hogy nem a tiszaeszlári bírákhoz hasonlók és nem intézményben fog lezajlani, ha nem itt az interneten és nyilvánosan, természetesen ez nem zárja ki azt a lehetőséget, hogy ne ismételjék meg a már saját intézményében !!!! Elsőként perelem a nyugdíjbiztosítót biztosítási csalásért,hogy egy évben csak 12 hónapra és nem 13-holdhónap és évre 364 napra ha nem 266 napra ad nyugdíjat Majd perelem vissza örökségem – bátyámét és nővéremét mely kárt okozott nekünk,És nem utolsó sorban perelem Trump úr – t ért sérelem és károkozást, hisz ott is megszűnt az igazság jogszolgáltatás ítélete meghozatalakor, mint Magyarországon Tiszaeszlári Eszter perekor!A perben eljáró bírák nemzetközi jogi személyek lesznek önként jelentkezve egy kizáró ok van nem lehet un. Zsidó! 8 KIZÁRVA AZT A FORGATÓKÖNYVET, AMIT BJKV..ben leírtak)emlékezetből idézem, hiába fordulnak a gojok bármely intézményhez az embereink ott lesznek és elítélik őket))) HÁT BAS+ NEM LESZNEK OTT, ÉS NEM TUDNAK ELÍTÉLNI HAZUG GONOSZ SÁTÁNI MÓDON TE BAROM ARCÚ… KÉRDÉSEK AMIRE VÁLASZT KELL ADNIUK A BÍRÁKNAK, AMELY EGYBEN AZ ÍTÉLET INDOKOLÁSI SZÖVEGE IS LESZ.ELSŐ: HA MINDEN HÓNAP 12-ÉN ADJÁK NEKED AZ A HÓNAPRA JÁRÓJÁRANDÓSÁGOKAT ARRA A HÓNAPRA HÓNAP VÉGÉIG ,MENNYI NAPRA ADJA AZT ? SOROLD FEL JANUÁR 31-12=19,FEBRUÁR 28-12= 16 STB. DECEMBER 31-IG ADD ÖSSZE A HÓNAPOK ÖSSZEGEIT ÉS ÍRD LE: EGY ÉVBEN ENNYI NAPRA ADJA A JÁRANDÓSÁGOKAT! ( pl. a válasz 100 napra egy évben a 365 helyett) MÁSODIK: HA AZT MONDJA SŐT írásban követel: TARTOZOL MERT NEM FIZETTE BE AZT AMIT NEM KELLETT VOLNA KIFIZETNED – ÉS E MIATT ELVESZÍTED PL.ÖRÖKSÉGED, HÁZAD STB, VAGYONOD TISZTESSÉGES E VAGY SEMMIS AZ A SZERZŐDÉS?HARMADIK: Kérhet e kártalanítást a károkozótól, ha tévedésbe ejti és tartja, adminisztratív erőszakkal kötelezi, melynek következménye: maradandó egészségromlás sőt halált okoz a szenvedő alanynak?NEGYEDIK: Trump urat az USA 45. Elnökét elítélő bírák bűnösök e abban a vétekben és per tárgyában, hogy elfogultak, korruptak javukra,a bírák – Trump úrra nézve pedig tudatos megsemmisítés okozása E ? A PER ELINDUL ABBAN A PILLANATBAN AMIKOR EZT NYILVÁNOSSÁGRA HOZOM, BÍRÁK BEJELENTKEZÉSE ÉS VÉLEMÉNYÉVEL! AZ ÍTÉLET HOZATALÁVAL SZÁMUKRA! EZT A PER GYORSASÁGOT KOROM FEHÉR OKOZTA AMELY VÉN MÁR MINT A POSTA ÚT ÉS ŐSZÖLŐ A SZINTE!KÜLDÖM 2024. 06. 03. 4:??KOR((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

  id. Kiss László

  Szállóige

  URAM, BOCSÁSS MEG NEKIK, MERT NEM TUDJÁK MIT CSELEKSZENEK….
  S valóban nem tudják, mert ha tudnák akkor nem ön gyilkolnák magukat…. A skorpiót megértem, elpusztul a megmentőjével együtt, de az ember – kérem na ne!
  Egyszer azt híresztelik, hogy munkásököl vasököl és oda csap ahova köl…. Igen itt a fizika világában ez köl – Trump meg is mutatta, nem mutatott ördög jelet, se Viktória győzelem jelet kerek egyszerűséggel, talán még maga se tudta mit jelképez spontán cselekedetével de kérem ez VAN ÉS EZ VAN!
  A kép:
  A németnek nem de a Germánnak hiszek, mert tudom már régóta ember! Úgy mint a magyarnál – neki nem de a hunnak igen!
  Magas Dolgok ezek kérem, 10 közül ha egy érti az más csoda – ha jó emlékszek eu belépés előtt Budaházyék ellenezték, a plakáttal belépésünket az euba…
  A plakát
  A fentiek fényében ma valóban megosztott a magyar ahogy a jóslatban leírták – a kis gömböc – és ugye Péter tömege…
  És MI nézünk mint szamár az ujkapura… ELTÉVEDTÜNK? Á dehogy megtévesztettek lettünk, mert olyan élethűen adják elő a darabot, hogy a nem valós dráma könnyeket fakaszt az igaz valós magyar szívből .. oly szenvedést okozva, olyan ez már emberfeletti valóban! EMBERILEG ENNYIT BÍRTAK EL OH URAM! SEGÍTS!


  id. Kiss László sk. Hitelesíti az IP. Számom: 2024-06-03-0:13.
  ***********************
  Válasz
  Ma, 10:25-kor
  10:25
  Déri

  ha valaki a politikával foglalkozik,akkor abba vonalba „beleragad.”…emelkedni kell….és álmodni egy szép világot…az teremt egy mésik dimenziót…4D 5D…stb…ha gondolod beszéljünk 06704113779
  MA MEG JÖTT A VÁLASZ LEVELEMRE AMIT 2023-BAN KÜLDTEM EL MA 2024. 06. 02. 14:34-KOR ÍROM:
  ILLETVE IDE MÁSOLOM:
  2023. 08. 30. 0:53
  Te küldted
  Isten éltessen! Kell egy álom – álmodozás, mert nélküle sivár lenne az élet – kívánom ezt szülinapodon néked! Nem kevéset adtam, csak a világot, hisz abból épült fel jóra – rosszra keményen! iciri versemmel IDKL. KERETTYE, 2023.08.30.
  Ma 2024. 06. 02. 14.55- írom és küldöm id. Kiss László
  06308755611 ÉS NINCS MIT MEGBESZÉLNÜNK – mert mint olvasod egyet értünk – álmodni és tenni kell! Mert nem elég álmodni az a pihenésre kell, az erő kell, a terv, az önvédelem, és a gonoszt nem győzködni de megsemmisíteni kell! Magarul!
  A megtekintéshez jelentkezzen be vagy regisztráljon

  A megsemmisítés…megsemmisítést szül.csak úgy megjegyzem…….a 8 milliárdból csak 2 milliárdnál kevesebb az EMBER…azt is megjegyzem…Istenanya nem büntet senkit..!!…vagy a fény oldalt választod vagy a sötétet…ezt hívják szabad akaratnak….A 3D ben 6 idővonal van……az első itt az anyagban pont a politika,pénz hírnév…stb…már sokan nem itt tartanak….üdv DÉZSÉ—csak szóltam
  Te küldted
  ez piszkozat és gyorsan írtam a válasz mert jön és megy okán: a gonoszt nem győzködni de megsemmisíteni kell! Magarul! ::” Miért arra gondolsz pláne te aki az igét hirdeti, hogy a megsemmisítés azt jelenti, levágom a fejét – – na látod ezek azok akik nem értik az un. fordított logikát, amikor lejátszottak egy élet tragédiát és jelenleg vád alatt vannak és Emberi ítéletre várnak – többet hiába írsz nem írok, mert nem vita témának írtam le neked ezt sem, hogy értsd ha nem érted majd megérted magarul mit jelent!
  Déri

  remélem Te is…
  Te küldted
  ….a gonoszt nem győzködni de megsemmisíteni kell! Magarul! ::” Miért arra gondolsz pláne te aki az igét hirdeti, hogy a megsemmisítés azt jelenti, levágom a fejét – – na látod ezek azok akik nem értik az un. fordított logikát, amikor lejátszottak egy élet tragédiát  és jelenleg vád alatt annak és emberi ítéletre várnak – többet hiába írsz nem írok, mert nem vita témának írtam le neked ezt sem, hogy értsd ha nem érted majd megérted magarul mit jelent! — id. Kiss László pát intettem!
  1 perce elküldve

  **********************
  Czinger András
  Déri Zsuzsánna Dönteshozók sötétséghez hűek még mindig Az a gond. Az uralkodó Elite még mindig háborúzik 3 ó.
  Angéla L. Németh
  Czinger András nem a most még vezetôket kell (ill. mivel egos célok vezérlik ôket, nem is lehet) megvàltoztatni, hanem az emberek tömegeit kell ràébreszteni erre és segíteni nekik làtni a Fényt, a reményt, a hitet és összefogni lélekben, hogy érezzék nincsenek egyedül és ha tisztàn làtnak, segíteni ôket ítélkezésmentesen az ùtjukon!2 ó.
  Czinger András
  Angéla L. Németh Persze ez alap amit írtál, de kétlem, hogy ne tudnák a vezetők kit is segítenek 😉Imageők már elatták magukat …. nak. Mivel annyira valós Sátán és itt 2 entitásról beszélek, Sátán még csak nem is a mi Univerzumban született milliárdokkal ezelőtt, neki semmi keresni valója ebben az univerzumban 😉ImageDe az ő univerzumát már elpusztította. Mindent tudok a sötétségről, ha nem is minden fajt, a szándékot igen az mindennek a mozgatórugója. 2 ó.

  Hornyák Ferenc
  Nálunk az oktatásban bevan tiltva a halál struktúrája ,hogy így jobban megértsük Isten üzenetét ,ahogy Szokratés is mondta : minden ember lelke halhatatlan de az Igaz ember Lelke nem csak halhatatlan hanem egyben Isteni is. Ha az ember megengedi magának azt ami a mai világban elfogadhatatlan ,hogy a jószág feladata ,hogy emberré váljon és az ember pedig Isten emberré. Nekem van egy gondolat képem a jövőről: ha az ember Istenének hisz és követi és tanultöle minden nap hónapról hónapra,évröl évre századokon át az örökkévalóságig akkor a fejlődése hozza meg számára ,hogy Istent követve egyre közelebb és közelebb kerülnek egymáshoz. És mikor már eleget tudsz Isten mellé érsz és együtt alkotjátok a mindenséget. De Leonardo Da Vinci azt mondta ,hogy silány az a tanítvány ki nem múlja fölül mesterét itt hozzá kell tennem hogy csak is Isten és az ember közt családi viszony lehet ,így tovább folytatva a gondolati folyamatot mikor Istennel együtt halad az ember eljön az az idő mikor Isten mondja majd nekünk ,most már eleget Tudtok ,mehettek előttem. Ez mit jelent: hogy az ember önmaga alakíthatja meg a saját Világát a Tanultak alapján a legmagasabb erkölcs szerint. Hát ezt látom én ,nem kell megérteni de tiszteletet megérdemli ahogy megadom én is másoknak a Védikus hitvilág szerint. Olyan sok mindent kell megtanulni az örökkévalóságról,hogy örök élet kell hozzá . Tesla Tudta . Fényes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük