KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Így ereszti ki a gőzt Strasbourgban a momentumos Cseh Katalin

Lángoló koktélok és megpofozott politikus – az Európai Parlament tagjainak és munkatársainak bulizási szokásairól írt riportot a Politico.

A Politico újságírója annak járt utána, a fárasztó ülések után hová ülnek be szórakozni az Európai Parlament képviselői. A cikk címe: Lángoló koktélok és arcon vágott EP-képviselő.

A tollforgató így jutott el többek között az elegáns Aedaen nevű helyre, ahol egy jobb koktél 13 euróba kerül. A szórakozóhelyre az újságíró szerint egy titkos ajtón lehet bemenni, ahol sok esetben egyből

könnyű kiszúrni, hogy ki dolgozik az Európai Parlamentben, mert még a belépőkártyájukat is a nyakukban hagyják.

Eddy Wax amúgy próbaképpen lépett be az Aedaen nevű helyre, ahol aztán éjfél megjelent Cseh Katalin is. A lap szerint a Momentum politikusa két német EP-képviselő, Damian Boeselager és Niklas Nienaß társaságában érkezett. Boeselagerről tudni lehet, hogy a nagyapja, Philipp von Boaselager a Whermacht tisztje volt, ám idővel szembe szállt Hitlerrel, sőt, a meggyilkolását fontolgatta.

A lap szerint nem egy EP-képviselő sajátságos módon ereszti ki a gőzt a strasbourgi éjszakában, ahol olykor együtt buliznak pár órával a plenáris ülés előtt a hivatalnokokkal, de

verekedést is hozott már a túlzott italfogyasztás. Sőt, egy arcon vágott EP-képviselőhöz mentőt kellett hívni.
Mandiner
Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük