2024. JÚNIUS 2. VASÁRNAP

A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON

JELENTKEZZ ZÁSZLÓVIVŐNEK IDE KATTINTVA!

TOVÁBBI RÉSZLETEK: https://1848.magyartrikolor.hu


     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hun Tv: Aktuálpolitikai kerekasztal (2017. március 8.)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

https://internetfigyelo.files.wordpress.com/2016/08/kerekasztal.jpg?w=680

Az adásban résztvevő beszélgető társak;  Szendi Lajos, Győrey Attila, Balatoni István, Boda Róbert 

  • A hírek természetrajza. – Vannak először is a kifejezetten a tömeg, a nép, a társadalom részére gyártott, illetve készített,hírek, amelyet valami „csoda„ folytán szinte egy időben, mint egy képzeletbeli karmester pálcájának intésére, szinte azonnal, a világ csaknem valamennyi országának médiuma átvesz. Ezeknek a híreknek a sajátossága, hogy a hatalmi tényezőknek az érdekeit, szándékait erősítik meg, támasztják alá és a fő ideológiai trend vonalának helyességét hivatottak megerősíteni. A rossznak, gonosznak kikiáltottak, nagyon rosszak és gonoszak, csaknem minden hír erről szól, és vannak a jók, akik mindent elkövetnek a világ jobbá tételéért, (ezek vagyunk mi, azaz a bennünket is magába szippantó világerő.)

Azután a legnagyobb csoport az úgynevezett „töltelék hírek”, amelyeknek közös jellemzője, hogy teljesen érdektelen, semmitmondó, haszontalan információkkal tömik a befogadó közeget, mintegy elterelve a figyelmet a valós gondokról, problémákról. Vannak még olyan hírek, amik nem illenek ugyan bele a fenti elképzelésbe, de ellene sem nagyon szólnak, tehát inkább semlegesnek tekinthetők , ezek egyszer elhangozhatnak, elrejtve itt ott. A számunkra legfontosabb csoport, az elhallgatott hírek, amelyek pedig a társadalom számára nagyon fontos, esetleg „sorsdöntő” üzeneteket tartalmaznak, de a hatalom tudatosan elzárja ezektől a társadalmat, mert számára kedvezőtlen, esetleg veszélyes információkat hordozhatnak. Ilyennek tekinthető például az a video film amely helyszíni közvetítésben számol be a Párizs külvárosában folyamatosan zajló véres háborúról, a bevándorlók és a kétségbeesetten helytállni próbáló rendőrök között. Megdöbbentően véres jelenetekkel tarkítva, súlyosan sérült rendőrökkel! Nos ezt a dokumentum filmet, letiltották, az összes Youtube csatornáról, mert a hatalomnak nem áll érdekében, hogy ilyen információk kiszivárogjanak a világba.

  • A  Momentum mozgalom, fenyegetésének megfelelően párttá alakult. A kedves, aktív, hazájukért tenni is kész, és a megcsontosodott nehezen mozduló maradi pártok tehetetlenségét elunó  fiatalok imázsát kicsit jobban megvizsgálva, azonban, elég sötét háttérkép rajzolódik ki a komolyabban, és mélyebben vizsgálódó érdeklődőben. Mindegyik alapítóról megállapítható a  külföldi kapcsolatok és kötődések megléte, valamint  egyértelműek, az akár rokoni kapcsolatokon keresztül, a balliberális és főleg az  SZDSZ- belső magjához  való tartozás. Egy két éve 2015-ben kelt tanulmány szinte előrevetítette, a későbbi megjelenésüket, és felhívva a különösen nagy veszélyt hordozó jelenségre a társadalom figyelmét. A mostani fiatalok,ugyanis szinte kizárólag az Index, Origó, és a HVG. – internetes verzióiból  tájékozódnak, amelyek a liberális mételyt terjesztik kizárólagosan. Az olimpia feladása mára végleges ténnyé vált, de felmerülhet a kérdés az egész folyamaton utólag végignézve, hogy talán nem újra egy szégyenletes színjátéknak lehettünk e tanúi, és a hatalom csak újra figyelem elterelésnek használta a témát, és az első negatív megnyilvánulás hatására azonnal „ejtette” a „Nemzeti összefogás” gondolatát, újra mint már oly sokszor, cserbenhagyva a magyar érdekeket. Vegyük észre, hogy ebben az országban állandósult a negatív indulatok szítása és alap érzületté vált a rossz közhangulat, amelyet folyamatosan manipulatív eszközökkel szítanak az abban érdekelt körök.  Érdekes kérdés lehetne, hogy a szintén Budapest rendezésében sorra kerülő MACCABI –  zsidó sport-világrendezvényt, amelyhez tulajdonképpen a Magyarságnak semmi köze, mert csak zsidó emberek vehetnek rajta részt, – vajon miért nekünk kell megrendezni? Ez a vélhetően szintén grandiózus sport-világtalálkozó nem jelent e túlzott terhet a Magyar adófizetőknek?  Esetleg erről a kérdésről lehetne e népszavazást tartani? A kérdés mint tudjuk, valójában csak költői.
  • Úgy tűnik,hogy valóban elkezdődik az UNIO „belháborúja”. A jelek szerint eldöntött tény, hogy folytatják, sőt felgyorsítják a migráns – betelepítéseket!  A kérdés csak az, hogy „erővel”, illetve „parancsszóval” befolyásolhatóak e,  a mostanra nyilvánvaló repedések, és az eróziós folyamatok kiterjedése?  Az is kérdés lehet, hogy a visegrádi csoport kemény ellenállása mennyire hatásos a liberális Brüsszel gátlástalan központosító törekvései ellenében? Ez az esztendő,mindenképpen tisztázni fog sok mindent, azt is mondhatnánk, hogy talán vízválasztó lesz Európa jövőjét illetően, de más világpolitikai tektonikai mozgások szempontjából is. Világosan látszik a különböző háttérhatalmi csoportosulások küzdelme a „függöny mögött”, ami végül is a régóta tervezgetett un. világkormány megalapítását tűzte ki célul.
Ez is érdekelheti:  Agresszív ukrán mozgósítás 3. - "Ezekért haljak meg???"

·         Újra elemezzük,  az úgynevezett „demokrácia alapú”  állam-alkulatok működését, különösképpen hazánkban, ahol a démosz tulajdonképpen a legkevésbé tud beleszólni az országában zajló folyamatok irányításába. Ennek nyilvánvaló oka, a képviseleti demokrácia. Szükséges lenne az országgyűlési képviselőket, folyamatosan nyomás alá helyezni, abban a tekintetben, hogy a polgárok kinyilvánított álláspontját képviseljék egy adott plenáris témával kapcsolatosan és ne a pártjának az érdekeit!  Nehéz kérdés,hogyan lennének rávehetőek a kizárólag párt érdekeket képviselő,és ennél fogva politikai karrierjük is kizárólag a pátjuktól függő képviselőket, hogy ne csak meghallgassák az őket a parlamentbe juttató választópolgárok véleményét, kéréseit, de azokat (akár pártjuk ellenében), képviseljék is. Itt egy eléggé leküzdhetetlennek látszó érdek ellentét feszül, pedig ha nem nyer megoldást ez az alapvető probléma, végleg elfelejthetjük az összes demokráciáról szónokoló, megtévesztő lózungokat, talán nagyon hosszú időre.

·         Újra feltűnnek a világmédiában a „csinált hírek” és ezekhez társuló „műtermi harci vagy katasztrófa fotók” így most  Moszul ostrománál is megvizsgálhatjuk ezeket a „dokumentumokat”. Kiderülhet, hogy nincs is Irak – ISIS háború, csak a fegyverkereskedők mozgatják ( a háború látszatának megőrzése miatt) a szálakat. Újra működik a Gettyimages, azaz a Getty látványtár, azaz Getty látványgyártó ügynökség, ahonnan világszerte veszik át a „helyszíni” fotókat a hírügynökségek!

·         Folytassuk az előző adásban megkezdett elmélkedést az egyházakról, a Bibliáról, és főleg  a Vatinkán-ról.  Az idők folyamán voltak magán-kinyilatkoztatások, amelyek egyenesen vagy közvetve az utolsó időkre vonatkoznak. A közismert Szent Malachiás féle lista a pápákról szól, és az utolsó pápa után azt írja, „Vége.” Ezt sokan úgy értelmezik, hogy a lista utolsó pápája után jön a vég.  Ez a jövendölés beteljesedőben van. 1963-ban … Garabandalban Conchita Gonzales látnok a szülőházában üzenetet kap­ott  a Szűzanyától. Az üzenet szó szerint így hang­zott: “XXIII. János pápa után már csak három pápa lesz, de tulaj­donképpen ez négy pápa, de én egyet nem számítok bele (megj.: a 33 napig uralkodó 1. János Pál pápát).””  Eszerint XVI. Benedek az utolsó pápa, tehát Garabandal szerint Ferenc csak álpápa, azaz nem pápa, nem Jézus igazi helynöke..                                                                                                                                                                               Sajnos a katolikus egyház utolsó évtizedei nagyon jelentős negatív változást hoztak. Úgy is lehetne fogalmazni, hogy a sok évszázados küzdelem, amelyet  a keresztény egyház a  „Sátánnal” folytatott, sajnos vesztésre áll. Már 1962-ben XXIII. János Pápa kinyilatkoztatta, hogy a „Sátán füstje behatolt a Vatikán falainak a repedésein keresztül”. II. János Pál, a Lengyel Pápa hosszú uralkodása alatt pedig sajnos a helyzet odáig romlott, hogy XVI.Benedek Pápát lemondása után mint egy foglyot tartják a Vatikánban, csak csíkos rabruha nincs rajta, és igazán nem nehéz kábítószerek adagolásával bármit is mondatni vagy aláíratni vele! Ismervén tehát a körülményeket, sokkal könnyebb elhinni, hogy a lemondás kényszerített volt, és most egy bekábítószerezett Benedeket állítottak a mikrofon elé, mint hogy a még életképes, ha nem is teljesen egészséges német pápa szabadon kibujt volna  a felelősség alól, és Péter székét egy, a Sátán által választott, mint látni fogjuk, sátáni képviselőnek szabadon adja át. Ilyet még a leg Benedek-ellenesebb személy sem képzelhet el róla! Ebben a bizonytalanságban jön segítségünkre maga Jézus Krisztus!  Sükösdön, két évtizeden át, többször beszélt „helytartóm”-ról.  Azonban 2014. február hetedikén Ferencre Jézus azt mondta, „a ti helytartótok.”  Tehát Ferenc helytartó, de nem Jézusé. Ha nem Jézusé, akkor kié? A választ nem nehéz kitalálni.

Ez is érdekelheti:  Stoltenberg (is) nagyon akarja a harmadik világháborút

HUN TV – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük