Hun Tv: Aktuálpolitikai kerekasztal (2016. november 9.)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az adásban résztvevő beszélgető társak;   Lantos László, Győrey Attila, Dr Horkovics János, Boda Róbert 

Donald Tramp az Egyesült államok 45. Elnöke! A sokak számára sokkoló meglepetésként fogadott győzelemhez vezető nagyon nehéz, számos alattomos akadállyal terhelt út fontos momentumai, és Hillary Clinton, valamint a mögötte álló hatalmi körök elképesztő gátlástalan aljasságai. A választási csalássorozatok, a „demokrácia őshazájában”  sem ismeretlenek….Új időszámítás kezdődik Európa és Amerika, valamint Oroszország és Amerika kapcsolataiban? Folytatódik e a Soros-féle bevándoroltatási „projekt?

Nem ment át, a Parlamenten, az alaptörvény módosítása. Melyek az okok, és a parlamenti matematikán kívül, milyen következmények valószínűsíthetőek?  Közkegyelem terv, Budaházy György és társai érdekében…  A Fidesz fondorlatos lejárató terve a Jobbik ellen…

HUN TV – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Hun Tv: Aktuálpolitikai kerekasztal (2016. november 9.)

 1. Leírás
  Miről szóljon a csoport tevékenysége? Az út elkészítése a Kárpát haza szabadságának függetlenségének és semlegességének elérésében, és vele párhuzamosan a mindennapi gondok problémák a hatalom bitorlok által okozott dilemmák, túlélésének fortélyairól és nem utolsó sorban egy önsegélyező csoport kialakításáról! tisztelettel id. Kiss László – olvassátok el az ösvény c. írásom – és persze mindig a feletettet az idővonalamra is köszönöm, hogy elolvastál egységben az erő ami 10-el kezdődőik!
  ITT:
  https://www.facebook.com/groups/556870684510082/
  SZÓVAL NEM KELL TENNED SEMMIT, HA ELFOGADOD A CÉLKITŰZÉSÉT KEZDEMÉNYEZÉSÜNKNEK – CSAL FOLYTASD A MAGYAR VÉDELMÉT! MERT AKKOR TE IS EGY TÍZEDET KÉPVISELSZ!
  SZERETETTEL ID,KISS LÁSZLÓ
  ui:csak – írd meg nekem, hogy az ösvény helyes…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük