KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hun Tv: Aktuálpolitikai kerekasztal (2016. november 2.)

https://internetfigyelo.files.wordpress.com/2016/08/kerekasztal.jpg?w=680

Az adásban résztvevő beszélgető társak;   Győrey Attila, Dr Horkovics János, Boda Róbert 

Egy rendőrgyilkosság anatómiájára…. Valami készül, összeírják az országban a magánkézben lévő kül és beltéri kamerákat! Végül megszületett a megállapodás Vallóniával, CETA –ügyben. Bevallották a bírák, hogy nincs független bíróság Magyarországon. Új stratégia alakult ki Európában, miszerint un. „civil” szervezeteket kreálnak külső és belső rejtetten működő erők, amelyeknek a feladata, hogy az európai nemzetállamok szövetében minden eszközzel rombolást és viszálykodást szítsanak. Örömhír; oktatási csereprogramot írt alá Magyarország és Izrael… 

Dióhéjban  még egyszer az amerikai  elnökválasztás belső részleteiről.  Hillary Clinton, már külügyminiszter korában is rettenetesen kártékony tevékenységet folytatott, pl. Líbia sorsa is az ő lelkén szárad. Henry Kissinger az új világrendbe hívta Putint. A Clinton klán és a Bush klán, illetve a köréjük tömörülő bank-csoportok küzdelme zajlik a birodalom, uralmáért, a vesztes lesz a bűnbak,több tízmilliárd dolláros hiányért. Kína pénze a jüan, bekerült az IMF, valutakosarába, amely kezdete a dollár lassú trónfosztásának, és helyére a világvaluta előfutárának tartott SDR. –kerülhet. Ez hihetetlen rengéseket indíthat el a világgazdaság egészére vonatkozóan. Vajon a világháború veszélyét permanensen lebegtető média, megnyilvánulása és szándékai, miféle világhatalmi erők játszmák céljainak próbál asszisztálni? Megkezdődött a franciaországi menekülttáborok megtisztítása, ennek eredményeként, Párizs központjában verik fel a sátraikat a migránsok. A hazai mocsok média alapvető sanda célja.  Mindezeken túl ez a jól körülhatárolható csoport elviselhetetlen bűzös alantas stílust képvisel….

HUN TV – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük