KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Hülye ördög” – „a fő gonosznak” nevezte Zelenszkijt az ukrán műsorvezető

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Snezhana Egorova ukrán színésznő és műsorvezető a Walk&Talk YouTube-csatornának adott interjúban „a fő gonosznak” nevezte Vlagyimir Zelenszkijt, és neheztelt azokra a honfitársaira, akik Zelenszkij bírálata miatt megvetik őt – írja a RIA Novosztyi.

„A buta ördög, aki becsapta őket, bedobja őket a háború poklába, nem hajlandó tárgyalni, újabb és újabb fegyvereket kér, fosztogat, hasznot húz a háborúból és tonnaszámra öli a gyerekeinket, miközben a temetők csak növekednek – tapsolnak neki. És én, aki korábban azt mondtam nekik: „Srácok, álljatok meg”, most azt mondom, hogy elvileg ez az egész ami itt van abnormális, mert a gonosz itt ül az orrotok előtt, itt Bankován <…>, – közben engem neveznek véreskezűnek, aki a fő gonosz ezen a földön”

– mondta Egorova.

Mint a műsorvezető megjegyezte, fáj a szíve az ukránokért, akiket többször figyelmeztetett, hogy Zelenszkij és kísérete a végén majd felszáll egy repülőre eltűnik, miután elpusztított és kifosztott egy országot.

Korábban Snezhana Egorova úgy nyilatkozott, hogy támogatja Vlagyimir Putyin orosz elnököt, de már az SVO előtt is bírálta Zelenszkijt a donbásszi tettei miatt.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Sznezhana Egorova ukrán színésznő, televíziós műsorvezető

Ez is érdekelheti:  Nikki Haley Donald Trumpot támogatja az amerikai elnökválasztáson

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “„Hülye ördög” – „a fő gonosznak” nevezte Zelenszkijt az ukrán műsorvezető

  1. Észrevételem ma 2024, május 1.én – 134 éve, 1890-ben ünnepelték először május 1-jét, amely egy évszázadon át volt a munkások nemzetközi ünnepe, EZT HUTTÜK – MINT MINDENT OKÁNT – hanem: Az illuminátus rendet (latinul: illuminati , vagyis „a megvilágosodottak”), más néven bajor illuminátusok titkos társaságát, 1776. május 1 … alakult azaz A KOMMUNISTÁK ÜNNEPE!!!!
    Közöltem, miért? Azért, hogy tudjatok róla SEMMI SEM AZ AMINEK TUDTUK LÁTTUK – AZ ÉG VILÁGON SEMMI, MONDJA A MAGYAR!
    A KINK: https://internetfigyelo.com/hulye-ordog-a-fo-gonosznak-nevezte-zelenszkijt-az-ukran-musorvezeto/
    TOVÁBB A CIKK?
    “A buta ördög, aki becsapta őket, bedobja őket a háború poklába:::””” STB. inkább én *LUCIFER csicskása amit látok benne!? *Lucifer az egyik legfőbb angyal volt, aki fellázadt Isten ellen, ezért kitaszították a mennyből; a Sátánnal és az ördöggel azonosították, az őt követő angyalokat pedig a démonokkal. Ebben a jelentésében a szót I. Gergely pápa honosította meg. NA UGYE UGYE: I. Gergely vagy katolikus nevén Nagy Szent Gergely (latinul: Gregorius Magnus ), (Róma, 540 k. – Róma, 604. március 12.) a 64. pápa, aki 590. szeptember … STB. INTERNETEN….—-…..–

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük