KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hollik István: Nemcsak Brüsszelt, de saját magukat is lebuktatták Gyurcsányék (+videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gyurcsányék megint lebuktatták Brüsszelt: a Demokratikus Koalíció elnöke korábban egy rádióinterjúban azt állította, hogy „ők mondják tollba” Brüsszelnek a Magyarországnak szabott újabb és újabb feltételeket azért, hogy addig se érkezhessenek meg az uniós pénzek – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtökön a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Ezt azzal egészítették ki, hogy ha Dobrev Klára lenne hatalmon, azonnal megjönne az a pénz, amivel Brüsszel tartozik – tette hozzá Hollik István.

A kommunikációs igazgató szerint a „Gyurcsány klán” ezzel valójában azt mondta, hogy politikai alapon együttműködve Brüsszellel az uniós pénzeket egyszerűen zsarolásra használják azért, hogy újra hatalomra kerülhessenek.

„Gyurcsányék tehát lebuktatták Brüsszelt és saját magukat is. Szó sincs itt jogállamisági problémákról. A képlet egyszerű: ha nemzeti kormány van, amelynek a magyarok érdeke az első, annak Brüsszel – durván visszaélve a hatalmával – nem fizet, ha viszont az a dollárbaloldal lenne hatalmon, amely úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül, annak igen” – fogalmazott a politikus, azt kérdezve: mi ez, ha nem óriási önleleplezés?

Magyar Nemzet

Kiemelt kép: MTI

Ez is érdekelheti:  Ukrajna kész az USA oldalán harcolni Irán, Kína és Észak-Korea ellen

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük