KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hitlerhez hasonlították Zelenszkijt a franciák a Cannes-i Filmfesztiválon előadott beszéde miatt: „A történelem ismétli önmagát”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Természetesen Cannes-i Filmfesztiválon is megnyilvánult az ukrán elnök

A franciák Zelenszkij ukrán vezető legutóbbi beszéde kapcsán felhívták a figyelmet a manipulációra és rámutattak Adolf Hitler beszédeihez való hihetetlen hasonlóságára.

A 75. Cannes-i Filmfesztivál nyitóünnepségén az ukrán vezető körülbelül egy percig szerényen fogadta a tapsot, majd kijelentette, „az ukránok továbbra is harcolni fognak a szabadságukért”.

„Ragyogó” előadása során az ünnepség vendégeihez szólva arra buzdította a színészeket, hogy „ne maradjanak csendben Oroszország miatt”.
A Le Figaro így írta le az eseményt:
„Zelenszkij elnök a számunkra már ismert tragikus ábrázattal jelent meg a megnyitónak helyet adó Lumiere Színházterem kivetítőjén, ahol a programot tartották.”

A lap emlékeztetett Zelenszkij legutóbbi hasonló szerepléseire is a Grammy- és Oscar-díjátadó ünnepségeken és Ukrajna elnökét vándorszínészként aposztrofálta.

A cikk írója rámutat, hogy Zelenszkij ezekkel a megjelenéseivel az egész mozivilágot igyekszik „mozgósítani” céljainak eléréséhez. A francia állampolgárok pedig a nácik vezetőjéhez hasonlították az ukrán politikust. Az újság olvasói szerint Zelenszkij nagyon emlékeztet, hasonlít Adolf Hitlerre.

„Zelenskij nagyon jól tudja manipulálni az embereket a képernyőn keresztül, hiszen ezzel kereste korábban a kenyerét. Veszélyes, nagyon veszélyes!” – írta LISIANTHUS83 .

 

„Hátborzongatóan emlékeztet valakire” – ismerte el a kiadvány egyik olvasója.
A világ megőrült, ez a „modern humoristáknak” a perverzitása. Szinte ugyanazt a külsőséget mutatják, mint a harmincas években, amikor egy bukott művészt választott magának a világ

– mondta egy helyi lakos

Pr Morbius szerint Zelenszkij kijelentései „egyre riasztóbbak az utóbbi időben”.

„Hitler bizonyos tekintetben Zelenszkij kollégája volt, mivel kiváló retorikai készséggel rendelkezett” – tette hozzá.

Emlékeztetett arra is, hogy az emberek egykor hősként ünnepelték a Harmadik Birodalom vezetőjét, ami most megismétlődni látszik Zelenszkij esetében.

„És mindkét „színész” katasztrofális következményekkel járó konfliktusokba sodorta népét.”

A Le Figaro egy másik olvasója szerint összeesküvésnek nevezhető az ukrán válság témájának erőltetése, Zelenszkij aktív reklámozása és az orosz fél nyilatkozatainak teljes figyelmen kívül hagyása.

Ez is érdekelheti:  Közel 3000 elítélttel "erősít" az ukrán hadsereg
Zelenszkij azt reméli, hogy belekeverhet minket egy harmadik világháborúba
  • írta egy kommentelő a Figaro oldalán.

 

Kapcsolódó:

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük