Hazafias szervezetek kezdeményezik a meleglobbi betiltását 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A szexuális deviánsok társadalomrombolása ellen már évek óta küzdő hazafias személyek és szervezetek 2020. november 18-án online sajtótájékoztatón üdvözölték az Alaptörvény gyermekeket védő módosítását célzó kormányzati törvényjavaslatot.

Egyúttal szorgalmazták az LMBTQP propaganda alkotmányos szintű tiltását is. Ismertették ezt célzó módosító javaslatukat és a témában kiadott közleményüket

A sajtótájékoztató résztvevői: Budaházy Edda (Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom), Budaházy György, dr. Gaudi-Nagy Tamás (Nemzeti Jogvédő Szolgálat), dr. Téglásy Imre (Alfa Szövetség, Human Life International)

A Magyar Nemzet tudósítása

Fontos részletek a közleményből:

„Üdvözöljük a Kormánynak azt a szándékát, miszerint Alaptörvényben rögzítené az anya és apa fogalmát, garantálná a gyermek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát, hogy ezzel is védelmezze természetes nemi fejlődésüket, továbbá biztosítaná a gyermek nemzeti-keresztény szellemű neveltetéshez való jogát, s azt, hogy főszabályként csak házastársak fogadhatnak gyermeket örökbe.

Korszakos sikere ez a Nemzeti Ellenállásnak, amely már tavaly meghirdette a gyermekeket veszélyeztető LMBTQP propaganda elleni zéró toleranciát, idén nyáron is követelte a teljes törvényi tiltást, sikeresen akadályozott, illetve zavart meg a Budapest Pride kártékony rendezvényei közül jópárat és ezt tette az aberrált mesekönyv nyilvános bemutatójával is.

A nyugati társadalmak már vesztésre állnak: Közép-Kelet Európa még megmenekülhet, ezért fontos, hogy a normális emberré váláshoz való jog elsődleges legyen az értéktartalom nélküli, elvont liberális jogokhoz képest.

Javasoljuk, hogy az orosz modell szerint tiltsák be a Pride felvonulásokat, illetve az LMBTQP propagandát. Fontos ezért egy keretjellegű felhatalmazó rendelkezést még beemelni ebbe az Alaptörvényt módosító javaslatba, amely alapján egy sarkalatos törvénnyel tiltható lenne a szexuális deviáns propaganda. Javasoljuk az Alaptörvény XVI. cikke (1) bekezdésének további két mondattal is történő kiegészítését:

„Sarkalatos törvény rendelkezik a nem hagyományos szexuális kapcsolatokat népszerűsítő tevékenységek tilalmáról és a jogkövetkezményekről. Nem hagyományos szexuális kapcsolat népszerűsítésének minősül minden olyan információterjesztés, amely a nem hagyományos szexuális orientáció kialakulását célozza, vonzóvá teszi a nem hagyományos szexuális kapcsolatokat, egyenlő értékűnek mutatja a hagyományos – férfi és nő közötti – szexuális kapcsolattal, illetve felkelti az érdeklődést a nem hagyományos szexuális kapcsolatok iránt.”

Célunk a nemiségében háborítatlan magyar élet biztosítása, az egészséges, hagyományos identitásaink védelme! Ennek érdekében számítunk minden jóérzésű magyar kiállására, támogatására, öntudatos, cselekvő fellépésére és arra is, hogy a Kormány támogassa a javaslatainkat.

(A filmet Almási Lajos, a Nemzeti Filmkészítő Egyesület elnökségi tagja készítette – nemzetifilmesek.hu)

Dr. Gaudi-Nagy Tamás

NIF

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük