KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hatalmas lebukás: Bajnai segítheti a Momentumot

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hétfőn délelőtt tartott megbeszélést Bajnai Gordon korábbi miniszterelnök és Fekete-Győr András a Momentum volt elnöke egy kávézóban. A Magyar Nemzet szerette volna megtudni tőlük, hogy az önkormányzati vagy az EP-választásokban segíti-e majd a DatAdat a Momentumot, azonban mind a ketten meglehetősen idegesek lettek a kérdésektől.

A választásokhoz közeledve úgy tűnik, Bajnai Gordon ismét aktivizálta magát. A Magyar Nemzet korábban átfogó írásban bizonyította, hogy az ellenzékhez külföldről érkező több mint négymilliárd forint nagyobb része, és a Karácsony-féle 99 Mozgalom rejtélyes forrásból eredő félmilliárdjának egésze a Bajnai Gordonhoz köthető DatAdatnál kötött ki. A baloldal 2022-es kampányát gyakorlatilag a DatAdat bonyolította le.

 – Nem tudom, milyen DatAdatról beszél.

R.: – Nem ismeri a DatAdatot?

– A DatAdatról már hallottam.

–  Fekete-Győr András így reagált a Magyar Nemzet kérdésére, hogy segíteni fogja-e a DatAdat a Momentum munkáját. A párt bukott elnöke azonban nem volt hajlandó érdemben többet mondani, így a megbeszélés részleteit sem árulta el.

„Szánalmasak önök. Szánalmas, amit csinálnak.” Ezt pedig már Bajnai Gordon mondta a feltett kérdésekre. A volt miniszterelnök szintén nem válaszolt érdemben semmire, helyette azt mondta, hogy nagyon sok sajtópert megnyert. Védekezésképpen pedig arról beszélt, hogy az ő szerepével kapcsolatban folyamatosan hazudik a sajtó. A Magyar Nemzet szerette volna biztosítani a lehetőséget arra, hogy elmondhassa, pontosan milyen szerepet is töltött be 2022-ben, de a sértegetésen kívül érdemi válasz erre sem érkezett. Heiter Dávid Tamás a külföldi pénzekről, azok sorsáról is szerette volna megkérdezni Bajnait, azonban ennél a pontnál már rácsukta az ajtót a riporterre.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Fekete-Győr András és Bajnai Gordon (Fotó: Fazekas Máté)

Ez is érdekelheti:  Amerikai Abrams tankokat észleltek az ukrán-orosz fronton

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük