KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Három orosz repülőgép lépte át Finnország és Észtország légi határát

Az orosz légitársaságok három, semleges vizek felett repülő gépe a rossz időjárás miatt átlépte Finnország és Észtország légi határait. Erről a Roszaviatsia számolt be.

„2023. augusztus 17-én az „Oroszország”, az „Ural Airlines” és a „North Wind” orosz légitársaságok három repülőgépe, amelyek semleges vizek felett repültek Kalinyingrádba/ból, a nehéz időjárási körülmények és a zivatarok miatt kénytelenek voltak átlépni Finnország és Észtország légi határait”

– áll a közleményben.

Megjegyzik, hogy az orosz repülőgépek biztonságos karbantartását e két ország légiforgalmi szolgálata az oroszországi kollégákkal együtt biztosította.

Korábban egy orosz MiG-29-es vadászgép azért szállt fel, hogy elfogja a norvég légierő P-8A Poseidon bázisjárőrgépét a Barents-tenger felett, amely az orosz határ felé repült. A határ megsértésére azonban nem került sor.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)Kiemelt képen: az Ural Airlines Airbus A320ceo repülőgépe / Fotó: © Anna Zvereva

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük