KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Halálos, mutáns Covid-változatot hoztak létre amerikai tudósok

A Bostoni Egyetem tudósai azt állítják, hogy létrehozták a Covid-19 új változatát, amely 80%-os halálozási aránnyal tarol. Az „eredményt” a nagymértékben fertőző Omicron változatának és az eredeti Wuhan törzsnek a kombinálásával érték el. A kísérlet rendkívüli felháborodást váltott ki világszerte, hiszen sokan jogosan vélelmezik azt, hogy az amerikaiak megismétlik ugyanazokat a kísérleteket, amelyekkel egyszer már létrehozták ezt a vírust.

A múlt héten közzétett kutatási cikkükben a tudósok kifejtették, hogy izolálták az Omicron variáns tüskeproteinjét, és egyesítették a 2020 elején keringő eredeti törzs „gerincével” . Ezzel egy olyan vírust alkottak, amely „hatékonyan elkerüli a vakcina által kiváltott immunizáló hatást és súlyos lefolyású, halálos végeredményt okoz”. A laboratóriumi kísérletekben az ezzel a mesterséges vírussal megfertőzött egerek 80 százaléka elpusztult– áll a cikkben.

Noha a csapat elismerte, hogy ez a mutáns törzs valószínűleg kevésbé lenne halálos az emberre mint az egerekre, azonban ötször annyi vírusrészecskét termel a laboratóriumban növesztett emberi tüdősejtekben, mint az Omicron variáns.

A kutatás hírei felháborodást váltottak ki az interneten, mivel sokan úgy vélik, hogy ez az új verzió tulajdonképpen az eredeti vírustörzs „továbbfejlesztett” változata, amelynek a kidolgozását a vuhani intézetben amerikai pénzből finanszírozták – állítják sokan. Ugyanakkor továbbra sincs konkrét bizonyíték arra, hogy a 2019-ben „kiszabadult” vírus ebből a laborból származik-e, vagy esetleg külföldről érkezett Kínába.

E tények szerint A VILÁGJÁRVÁNYT MEGTERVEZTÉK!

Shmuel Shapira, az Izraeli Biológiai Kutatóintézet korábbi vezetője úgy nyilatkozott:

„Ezt teljesen meg kellene tiltani, ez játék a tűzzel”

Paul Thaker újságíró szintén twitter bejegyzésben arra emlékeztetett:

 „Hányszor mondták a virológusok, hogy nem teszik halálosabbá a kiméra SARS-vírusokat? Hányszor???”

Nincsenek egyedül a bostoni kutatók ennek a vírusnak a „piszkálásával”. Az EcoHealth Alliance, a Wuhan Institute, amely a 2020 előtti kutatások nagy részét végezte magáncégként, az elmúlt hónapban 650 000 dolláros támogatást kapott az Egyesült Államoktól, hogy tanulmányozza

Ez is érdekelheti:  Magyarbarát alelnöke lehet Donald Trumpnak

a denevér koronavírus jövőbeli megjelenésének lehetőségét Mianmarban, Laoszban és Vietnamban.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

A Lancet bizottság vezetője szerint a Covid-19 egy USA biolaboratóriumból származik

https://internetfigyelo.com/virushaboru-2-0-a-covid-19-egy-biologiai-strategiai-csapasmero-fegyver/

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük