KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hadházy Ákos forradalma – ahogyan azt ő elképzeli

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A hvg.hu-nak adott interjút Hadházy Ákos, melynek címe így hangzik:

Rossz esetben nem választásokon, hanem forradalommal kell a rendszert megdöntenünk

Ugye tetszenek érteni. A demokráciát féltő lovag felforgatásra buzdít. További szépséghibája a cikknek, hogy csupán azok tudják teljes terjedelemben elolvasni, akik előfizettek a szolgáltatásra.

No, mindegy, Hadházy közösségi oldalán természetesen hozzászólások tömege dicsőíti a képviselő „szellemi nagyságát”, tökéletes bizonyosságát mutatva annak, hogy mennyire nincsenek tisztában a realitással, de legalább megerősítik az Orbán Viktor és a jelenlegi kormány elleni gyűlöletet, amiből világosan és ismételten bebizonyosodik, hogy csupán ez tartja össze őket.

De persze említsük meg azokat is, akik finoman fogalmazva, de elküldték Hadházyt melegebb égtájakra. Talán ők többen vannak, ami azt sugallja, hogy az emberek többségének nem ment el az esze, szemben Hadházy Ákossal, akiről ezen kijelentése nyomán nyugodtan állíthatjuk, bármit, vagy bárkiket szolgálhat megnyilvánulásaival, tetteivel, egyedül a magyar nemzetet nem.

Korábban foglalkoztunk itt a NIF oldalain azzal a gondolattal, hogy az ellenzék (ellenség) olybá tűnik, mintha egyfajta budapesti „Majdant” készítene elő, „mert ha másképp nem megy, hát ilyen alapon” – felfogással. Ami azt illeti a külföldi zsoldban álló egyesült ellenzék, a levitézlett, önmagát is eláruló Jobbikkal egyetemben a hatalom megszerzése céljából bármibe belemegy, amennyiben külföldi helytartóik erre felizgatják. Ugyanis ők pontosan tudják azt, amit mi nemzeti elkötelezettek is, hogy a 2022-es választás jelentősége talán a legnagyobb 1990 óta. A tét az önálló nemzet fennmaradása, vagy elsüllyesztése az összeurópai katyvaszban, feladva mindent, múltat, jelent, jövőt, az abnormalitások teljes elfogadásával és az illegális migráció megvalósításával. Láthatjuk, mi történik Németországban, ahol a német nemzet koporsójába éppen ezekben a pillanatokban veri bele az utolsó szeget Olaf Scholz.

Ez is érdekelheti:  Ezért hazudik, aki az oroszországi szankciók sikeréről beszél - íme...

De Hadházy cikkénél maradva azonban tudniuk kell a külföldi helytartóknak, no és persze Hadházynak is, hogy ez nem fog működni. Azt most meg sem említem, hogy a kijelentése milyen büntetőjogi kategóriába tartozhat, de annyi biztos, hogy amennyiben nemzetellenes erők törnek a magyarságra, a nemzet kiáll önmagáért és megvédi függetlenségét. Ahogyan tette 1848-ban és 1956-ben is. Csak idegen hatalmak katonai erejével volt legyőzhető. Most ilyen nincs, fizikai támogatásra ne számítson az egybesült ellenzék.

A nemzeti összefogás erejénél pedig nem volt és nem is lesz nagyobb erő.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Karácsony nekiesett a kormánynak, miközben az általa irányított Városházán a vörös polip élősködik

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük