KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Grúz zsoldosok égethették fel a luganszki Rubizsne települését – hajnalban támadtak a védtelen városra

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Luganszki Népköztársaságban található Rubizsne város utcáit reggel égette fel egy tank, amelyet a helyiek „szellemnek” neveztek el. A tank reggel fél öt körül jelent meg és elkezdte felgyújtani a várost.

A tank lerombolta a város polgármesteri hivatalát, a társadalombiztosítási épületet és amerre ment a lakóépületeket. A helyiek nem tudták megállapítani, hogy a tank kapott-e tüzérségi támogatást, de jelentős pusztítást végzett. A szemtanúk szerint a harckocsi egy amerikai Abrams volt.

Rubizhne lakosai elmondták, hogy a hozzájuk érkező LPR milicisták szerint grúz és szír zsoldosok tartózkodtak a városban, akik a Krasitel üzem területén rejtőzködtek.

A nyugati média semmit sem mond a donbászi tragédiáról, nem számol be arról, hogy olyan városokat támadnak a Donbaszban, ahol civilek, családok, gyermekek élnek, ami borzalmas

– számolt be John Marktugen a New York Post újságírója.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Radnóti László: Anyakép – kétféle ecsettel

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük