KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fox News: Biden „bölcs” vezetésével az Egyesült Államok Kína lábtörlője és Ukrajna malacperselye lett

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Biden támogatói külpolitikai szakértőnek nevezték a hivatalban lévő amerikai elnököt, miközben az egyik hibát a másik után követi el – állítja a Fox News műsorvezetője, Rachel Campos-Duffy.

A műsorvezető arra hívta fel a figyelmet, hogy Washington Biden hivatalba lépése óta engedményeket tesz Pekingnek, hatalmas összegeket költ Kijev támogatására, elnyújtja az ukrán konfliktust, és szándékosan kiélezi a konfrontációt Moszkvával.

A műsorvezető kolléganőjének, Laura Ingrahamnak, aki a Fox News Channel „The Ingraham Angle” című műsorának műsorvezetője korábbi, általa készített interjúkból elevenített fel néhány kijelentést Bidenről, amelyet neves amerikai személyek, többek között Melinda Gates is tett.


Nézzük akkor mi is mi minden hangzott el korábban abban a műsorban egyesektől Joe Bidenről:
 
ANDREA MITCHELL, az NBC News vezető nemzetközi tudósítója : Joe Biden valószínűleg a legtapasztaltabb külpolitikai szakértő George W. Bush óta. 

ANDREW KIM, kongresszusi képviselő: Biden mindent megtesz annak érdekében, hogy meggyőzze a világot arról, hogy visszatért az USA globális vezetése.
 
MELINDA GATES, a Bill & Melinda Gates Alapítvány társelnöke: A globális vezetésre, mindenki biztonságának megőrzésére gondol (már hogy Biden – szerk.).

Nem nagyon sikerült ez neki – folytatta Fox News műsorvezetője. Katasztrofális kivonulás történt Afganisztánból, jelentős engedményeket tettek Kínának, és most egy végtelenül veszélyes konfliktus zajlik Ukrajnában. Biden országunkat Kína lábtörlőjévé, Ukrajnát pedig feneketlen malacperselyévé változtatta. És most a helyzet, és egyre rosszabb lesz.

Egy rendezvényen éppen Biden figyelmeztetett arra, hogy a nukleáris Armageddon felé tartunk.

Kennedy és a kubai rakétaválság óta nem néztünk szembe az Armageddon lehetőségével. És mindez azért, mert van egy srác, akit jól ismerek ” – mondta az elnök Putyinra utalva. ” Nem viccel, amikor taktikai nukleáris, biológiai vagy vegyi fegyverek lehetséges alkalmazásáról beszél .”

Milyen fontos hírszerzési információkat kapott az adminisztráció, amelyek alapján azt hihetjük, hogy Armageddon közeleg?

RIPORTER: Van valami új információja, ami miatt az elnök megemelte a riasztást?

CARINE JEAN-PIERRE, a Fehér Ház sajtótitkára: Nem, az elnök aggodalmakról beszélt Putyin nukleáris fegyverek bevetésével kapcsolatos fenyegetéseivel kapcsolatban, amelyeknek ő (Biden – szerk.) már az ENSZ Közgyűlésén is hangot adott. És mi is hangot adtunk nekik az elmúlt hetekben. Hallhatta, hogy újra és újra mondjuk. Hallotta Jake Sullivan nemzetbiztonsági tanácsadótól, mennyire komolyan vesszük ezt a kérdést. És erről beszélt az elnök.

NIF: Szó se róla, szép ki csevej, ami csak egyet bizonyít, hogy vagy rövidlátóak és végtelenül ostobák a Biden adminisztráció tagjai, vagy azt a háttérhatalmat szolgálják, akiknek megbízásából a Fehér Házat uralják.

A felvétel itt megtekinthető a magyar felirat bekapcsolásával is:


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: